Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Dinsdag bij Pauw

  •  
02-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
dinsdag bij pauw
harry de winter dinsdag 3 oktober 2017
Harry de Winter is de eerste onafhankelijke televisieproducent van Nederland. Veertig jaar geleden begon hij productiemaatschappij IDTV, waarmee hij vele programmatitels maakte: Lingo, Taxi, Pleidooi en ook heel veel muziekprogramma’s, waaronder de serie Wintertijd. Inmiddels is hij 68 en nog steeds actief. Harry de Winter heeft nog veel plannen: hij gaat kunst maken zonder ambitie!Harry de Winter
André Kuipers 3 oktober
Zestig jaar geleden werd de Spoetnik door de Sovjet-Unie in een baan om de aarde gebracht. Het was de eerste satelliet in de ruimte. Vanavond vieren we met astronaut André Kuipers  zestig jaar ruimtevaart. En wat gaan de komende zestig jaar brengen?
Template vegetarische slager
De tijd van ‘visvrije tonyn’ en ‘kipstuckjes zonder kip’ is voorbij. Volgens de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit zijn deze misleidende namen in strijd met de wet en moet de Vegetarische Slager met nieuwe namen komen voor zijn producten. Mede-oprichter Jaap Korteweg is verbaasd over de beslissing van de NVWA en vegetariër Georgina Verbaan spreekt zich ertegen uit. Slager Gertjan Kiers is juist blij met dit verbod, omdat de misleidende namen zijn ambacht als slager aantasten. 
xander en annemarie
Minister van Defensie Jeanine Hennis is afgetreden na een vernietigend debat over het ongeval in Mali, waarbij vorig jaar twee militairen om het leven kwamen. Ook de Commandant der Strijdkrachten Tom Middelkoop legt per direct zijn functie neer. We spreken met politiek commentator Xander van der Wulp en voorzitter van de militaire vakbond Annemarie Snels .

Meer over:

vanavond bij pauw,

Meer over dit onderwerp