Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Dinsdag bij Pauw

25 sep 2017
  •  
leestijd 1 minuten
dinsdag-september
fokke-sukke
Bastiaan Geleijnse en Jean-Marc van Tol zijn de makers van Fokke & Sukke, het broekloze vogelduo in  NRC Handelsblad.  Dinsdag wonnen de heren de Inktspotprijs 2017, die jaarlijks wordt uitgereikt aan d e beste politieke tekening.
template schuurhof Jens
Bernhard Jens is woordvoerder van de politie Utrecht, samen met journalist Sandra Schuurhof  presenteert hij de zesdelige serie van SBS  Cold Case - Dader gezocht. Hierin proberen zij politiezaken die al langer dan tien jaar onopgelost zijn, toch op te lossen.
template chris oomen
Chris Oomen is directeur van zorgverzekeraar DSW. In onze uitzending praat hij over de premie voor volgend jaar die vandaag gepresenteerd is.
template kross af
Een van de beroemdste opera's aller tijden, Carmen , in de meest vurige versie aller tijden. Dat is Carmen Revisited , met in de hoofdrol Tania Kross . Waarbij het niet de bedoeling is om als publiek de voorstelling simpel te ondergaan, nee, als het aan Tania Kross ligt zit straks niemand meer op zijn stoel. Opera en publieksparticipatie, kan dat? Mag dat?
template van lottum
De Wimbledon-finale tussen de Zweed Björn Borg en de Amerikaan John McEnroe wordt nog steeds beschouwd als één van de meest legendarische tennisfinales ooit gespeeld. De wedstrijd uit 1980 is zelfs verfilmd. Die speelfilm, Borg/McEnroe , draait binnenkort in Nederland. Oud-proftennisser  John van Lottum trainde met John McEnroe en vertelt waarom deze finale een klassieker is in de sportgeschiedenis.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA