Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Dinsdag bij Pauw

19 sep 2017
  •  
leestijd 2 minuten
dinsdag-19-september
kees van amstel dinsdag 19 september
Komende zondag zijn de Duitse bondsdagverkiezingen. Deze week heeft Pauw volop aandacht voor Duitsland. Cabaretier Kees van Amstel duikt in de Duitse humor.
tulpani van diem dinsdag 19 september
Oscar-winnaar Mike van Diem nam na een jaar de regie over van de film Tulipani: Liefde, Eer En Een Fiets . Die gaat over een Zeeuwse boer die in de jaren vijftig in het Italiaanse Puglia diepe indruk maakt op de lokale bevolking vanwege zijn uiterlijk, zijn eetgewoontes, zijn tulpenkwekerskwaliteiten en zijn vrouw. Die laatste wordt gespeeld door Anneke Sluiters , die met deze film haar filmdebuut maakt. Tulipani opent morgen het Nederlands Filmfestival in Utrecht. Van Diem en Sluiters schoven dinsdagavond aan om te praten over geprakte spaghetti, de schreeuw- en huilbuien op de filmset, het succes in het buitenland en hoe je ‘Kan ik hier met mijn pinpas betalen’ in het Italiaans zegt.
prinsjesdag gijs rademaker lodewijk asscher xander van der wulp
De koning heeft de Troonrede uitgesproken. Zijn belangrijkste boodschap was dat er meer Nederlanders moeten profiteren van de economische groei. Hebben we die onder meer te danken aan het beleid van Lodewijk Asscher , die vandaag zijn (voorlopig) laatste Prinsjesdag meemaakt? Wat is zijn aandeel geweest in de Miljoenennota en hoe kijkt hij terug op het kabinet-Rutte II? Xander van der Wulp en Gijs Rademaker duiden de politici, de politiek en de stand van het land.
helga van leur dinsdag 19 september
We praten met Helga van Leur  over orkaan Maria, die vandaag het Caribisch gebied teisterde. De meteoroloog pleit voor de introductie van een speciale Minister van Klimaat.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA