Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

13 sep 2017
  •  
leestijd 2 minuten
Uitzending template139
kees van der staaij
Kees van der Staaij  (SGP) is de tweede fractievoorzitter die in onze nieuwe rubriek Algemene Beschouwingen  zijn aanbevelingen zal doen voor het nieuwe politieke jaar. 
plasman vd hurk 13 september 2017
Arrold van den Hurk , banketbakker uit het Brabantse Son, deed in 2013 mee aan het tv-programma Miljoenenjacht. Hij liep de kans op 5 miljoen euro mis door een druk op de rode knop. Woensdag zette de rechter een streep door de gewenste herkansing. Hij wilde het spel graag afmaken. Bij ons te gast zijn Arrold van den Hurk en zijn advocaat  Peter Plasman . Is de kans op 5 miljoen euro nu definitief voorbij?
Richard Krajicek 13 september 2017
20 jaar geleden wilde de gemeente Den Haag Richard Krajicek huldigen met zijn winst op Wimbledon. De gemeente had een rijtocht met een koets in gedachte maar dat vond Richard niet zo’n goed idee. Hij wilde iets met kinderen doen, kinderen die nog nooit een racket hadden vastgehouden. Den Haag heeft toen een evenement voor hem georganiseerd in de Schilderswijk. Die ervaring was voor Richard de reden om een foundation op te richten. Het motto van de Krajicek Foundation: geen kind buitenspel.
template vakantiehuisjes
Door een wetswijziging uit 2016 ontvangen zo’n tweeduizend bewoners van vakantieparken geen huurtoeslag meer. Krista is daar één van. Bij Pauw vertelt zij over de grote gevolgen die dit voor haar heeft. Zonder huurtoeslag kan zij de huur namelijk niet betalen en wordt ze “feitelijk de straat op gedrukt”, aldus Martien Hermans. De voorzitter van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen is boos en luidt de noodklok.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA