Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

19 apr 2017
  •  
leestijd 2 minuten
woensdag bij pauw
raymann
Naast geluk en plezier krijgt iedereen in zijn leven ook te maken met tegenslag en verlies. Daar hoef je niets voor te doen, dat krijg je gratis en voor niks voor je kiezen. Wat je wel kunt doen, is leren hoe je ermee om kunt gaan. Jörgen Raymann kan erover meepraten. Vaak had hij alle geluk van de wereld, vaak ook kreeg hij de beloning waar hij hard voor had gewerkt, maar een paar keer botste hij keihard tegen een muur. Om er vervolgens weer overheen te klimmen en vol optimisme verder te gaan.
In zijn nieuwe boek Raymann zoekt raad laat cabaretier en presentator Jörgen Raymann aan de hand van de ups en downs in zijn eigen leven met veel humor en zelfspot zien hoe je jezelf steeds opnieuw kunt oppakken na tegenslag. 
Camilla Dreef en Arjan Dwarshuis 19 april 2017
De weidevogel is in gevaar. Het broedseizoen is nu in volle gang maar het aantal weidevogels in Nederland neemt elk jaar dramatisch af. Vogelaar en wereldrecordhouder vogelspotter  Arjan Dwarshuis  en ambassadeur van De Vogelbescherming  Camilla Dreef  slaan alarm.
Marijnissen aankondiging
Lilian Marijnissen , Kamerlid voor de SP, kreeg een bijzonder cadeau, namelijk chronisch patiënt Lies van de Loo . Lilian was niet de enige, zes andere Kamerleden kregen ook een chronisch patiënt cadeau van de Patiëntenfedratie. Lilian en Lies zijn te gast. 
Hunnik aankondiging
Acht jaar zat hij vast voor de moord op  de Hilversumse platenbaas Bart van der Laar. In 1990 kwam hij vrij, maar de Hoge Raad bepaalde dat de zaak opnieuw moest worden behandeld. Vorig jaar juni werd  Martien Hunnik  definitief vrijgesproken en vandaag volgde dan eindelijk de excuses van de Staat. Excuses en smartengeld. Martien en zijn raadsheer  Geert-Jan Knoops  zijn gast bij Pauw.
Kijk hier de aflevering terug.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA