Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

28 nov 2018
  •  
leestijd 1 minuten
20181128-pauw-jeaninehennis_5
Erica op reis
Erica Terpstra  pakt haar koffers voor een nieuw seizoen van Erica op Reis. In vier afleveringen laat ze zich onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van Brazilië, Taiwan, Senegal en Canada. Zo zal ze in Brazilië kennismaken met de vechtdans capoeira, probeert ze in haar beste Chinees in contact te komen met de Taiwanezen en brengt ze een bezoek aan de stad Vancouver, vaak genoemd als de ‘beste stad op aarde om in te wonen’. Vrijdag is de eerste uitzending om 21.30 uur op NPO 1, eerst schuift Erica aan bij ons aan tafel.
Wendy van Dijk
Wendy van Dijk heeft een missie; zorgen dat ons land een beetje liever en leuker wordt. Hoe dat moet vertelt ze in de ‘liefste’ editie van haar blad Wendy en bij ons aan tafel.
Jeanine Hennis
Woensdag bij PAUW: een exclusief tv-interview met VVD-politica Jeanine Hennis . Ze nam in september afscheid van de Tweede Kamer. Hennis haalde als minister van Defensie de eindstreep van het kabinet Rutte II niet, vanwege een vernietigend rapport over een fataal ongeluk met materieel in Mali. Een nieuwe baan liet niet lang op zich wachten: ze vertrekt binnenkort naar Irak voor een functie als Speciaal Vertegenwoordiger van de Secretaris-Generaal van de VN in Irak en leider van de VN-missie.
jens olde kalter
Misdaadjournalist Jens Olde Kalter praat bij PAUW over de koelbloedige werkwijze van de criminele groep rondom Ridouan Taghi.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA