Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vrijdag bij Pauw

12 mei 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Uitzending template
Frank Paauw 12 mei 2017
Aanstaande zondag neemt Feyenoord het in de Kuip in Rotterdam op tegen Heracles Almelo in wat de kampioenswedstrijd moet worden voor het team van Giovanni van Bronckhorst. Met politiechef Frank Paauw  praten we over de veiligheidsrisico’s van de kampioenswedstrijd van Feyenoord. Vanavond bij Pauw .
Thomas Azier 12 mei 2017
Muzikant  Thomas Azier  maakt met nieuw album furore in Parijs. Hij is vanavond te gast bij Pauw .
Anita Witzier 12 mei 2017
Na twee succesvolle series van 'Anita wordt opgenomen', waarin presentatrice Anita Witzier  verbleef in een psychiatrische kliniek en een verslavingskliniek, is er vanaf maandag een nieuwe serie. Die zich helemaal afspeelt op specialistische afdelingen van een aantal Nederlandse ziekenhuizen. Anita Witzier dus in verpleegstersuniform en vanavond te gast bij Pauw .
Vergroening Shell 12 mei 2017
Mark van Baal en Jort Kelder  willen als aandeelhouder Shell dwingen tot een groenere koers.  
Petra Rijnsburger 12 mei 2017
Een 12-jarige jongen hoeft geen gedwongen chemokuur te ondergaan, zo oordeelde de rechter vanmiddag. David, die geopereerd is aan een hersentumor wil geen vervolgbehandeling met chemo. Zijn vader wilde dat via een kort geding afdwingen, maar de rechter ziet geen ruimte om Davids wens niet te respecteren. Petra Rijnsburger is de advocaat van de vader. Zij is vanavond te gast.
Kijk hier deze uitzending terug.

Meer over: