Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Donderdag bij Pauw

10 mei 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Uitzending template
Songfestival deel 2 Joling & Kross 11 mei 2017
Vanavond is de tweede halve finale van het Songfestival in Kiev. Direct na afloop bespreekt Jeroen de optredens, de hoogte –en dieptepunten en het optreden van O'G3NE met het  Pauw  Songfestival-panel. Dit jaar bestaat het panel uit zanger en oud-deelnemer  Gerard Joling  en operazangeres  Tania Kross . Ook schakelen we live met Cornald Maas om het laatste nieuws uit Kiev te bespreken.
Wim Kieft over Ajax 11 mei 2017
Ajax verliest de tweede Europese  halve finale  tegen Olympique Lyon in Frankrijk, maar haalt toch de finale. Oud-voetballer  Wim Kieft  beschouwt het Europa League-duel na.
Elektronische enkelband 8 mei 2017
Vorig jaar hebben 35 criminelen hun elektronische enkelband doorgeknipt waardoor ze konden vluchten. In Nederland dragen 1600 criminelen een enkelband. Op verzoek van De Telegraaf geeft Reclassering Nederland voor het eerst deze cijfers vrij. Toine Bakermans droeg 12 jaar geleden een enkelband, Ron uit Den Haag draagt de enkelband inmiddels al weer een half jaar. Ze zijn beiden te gast en vertellen over hun ervaring met elektronisch toezicht.
Dwangstoornis 11 mei 2017
Menno Oosterhoff is psychiater en behandelde jarenlang patiënten met een dwangneurose. Drie jaar geleden maakte hij bekend  zelf   ook te lijden aan een dwangstoornis. Hij schreef er het boek ‘Vals Alarm’ over, dat morgen verschijnt. Aan tafel vertelt hij, samen met dwangpatiënten Ineke van Rijnbach en Youri Moggré, hoe dwang je leven beheerst.
Kijk hier de uitzending van donderdag 11 mei terug.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA