Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Dinsdag bij Pauw

9 mei 2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Uitzending template
Songfestival 9 mei 2017
Vanavond is de eerste halve finale van het Songfestival in Kiev. Direct na afloop bespreekt Jeroen de optredens, de hoogte –en dieptepunten en de concurrenten van O'G3NE met het Pauw Songfestival-panel. Dit jaar bestaat het panel uit zanger en oud-deelnemer Gerard Joling en operazangeres Tania Kross . Ook schakelen we live met Cornald Maas om het laatste nieuws uit Kiev te bespreken.

Roos Schlikker dinsdag 8 mei 2017
We praten bij Pauw met Roos Schlikker  over haar eerste roman Huisje Boompje Beest  over een nieuwe buurman in een vinex-wijk waar een luchtje aan zit.
Saskia Belleman 9 mei 2017
Rechtbankverslaggever  Saskia Belleman  is bij dag 2 van de  rechtszaak  tegen tenniscoach Mark de J. die verdacht wordt van de moord op Koen Everink. Ze schuift vanavond weer aan bij  Pauw .
Ikziejewel 9 mei 2017
Sarike de Zoeten en Vanessa de Vries-Liem boden vandaag hun pamflet #ikziejewel aan aan politici in Den Haag. Dit pamflet vraag aandacht voor de intensieve zorg van zwaar gehandicapte kinderen. De ouders hebben vaak te maken met een enorme bureaucratie en willen de kwaliteit van de zorg voor kunnen kinderen verbeteren. Ze hebben het gevoel dat ze worden tegengewerkt door de overheid en de zorgverzekeraars. Tijd voor actie!
Kijk hier de hele uitzending terug.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA