Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Vrijdag bij Pauw

13 apr 2018
  •  
leestijd 2 minuten
13 april
Peter R. de Vries 13 april 2018
Peter R. de Vries liep afgelopen maandag boos weg bij de rechtbank. De manier waarop hij als getuige behandeld werd, vond hij niet kunnen. In een brief in de Volkskrant legt hij uit waar zijn woede vandaan komt. Ja, hij liep naast z’n schoenen, en ja, dat heeft een reden. Bij Pauw legt hij uit wat hem bezielde.
Zo... pfffff.... eindelijk mijn schoenen even uit. pic.twitter.com/4G6sf5ULMm
Klikbeet 13 april 2018
'Klikbeet' is een satirisch sketchprogramma van NTR. In hoge snelheid volgen scènes en chatgesprekken met BN’ers en wereldleiders elkaar op. Het geeft een vernieuwende kijk op de waan van de dag door de ogen van cabaretiers. Onder meer Kees van Amstel , Eva Crutzen en Stefan Pop zijn te zien in de sketches. Ze schuiven aan bij Pauw!
Thomas Erdbrink 13 april
‘Onze Man in Teheran’ is terug! Aanstaande zondag start een nieuwe vijfdelige reeks van de met de Nipkowschijf bekroonde serie. Journalist Thomas Erdbrink   vertelt bij Pauw hoe de situatie in zijn nieuwe thuisland Iran er nu voorstaat. Welke vrijheden hebben de Iraniërs er in de loop van de jaren bijgekregen? En gaan de hervormers het winnen van de religieuze ‘hardliners’?
Tom Kleijn
Amerika kijkt reikhalzend uit naar aanstaande dinsdag als het boek van de door president Trump ontslagen oud-FBI directeur James Comey zal verschijnen. Vandaag had de Washington Post al een exemplaar te pakken en citeerde uitgebreid uit het boek. Wij hebben de eerste fragmenten van een interview met Comey dat aanstaande zondag door ABC News zal worden uitgezonden. We praten erover met Tom Kleijn

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA