Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Donderdag bij Pauw

4 mei 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Uitzending template
Kees Tol Lucille Werner 4 mei 2017
Na een afwezigheid van tien jaar is de Mis(s)verkiezing terug. Aanstaande zaterdag zullen acht missen met een lichamelijke beperking tegen elkaar strijden om de titel Mis(s) 2017 in een avondvullende liveshow. Deze miss zal uiteindelijk gekroond worden door Mark Rutte. Initiatiefneemster Lucille Werner presenteert deze avond samen met Kees Tol . Ze blikken samen met de missen vooruit op deze bijzondere avond.
Sven Koopmans 4 mei 2017
De komende twee weken stellen nieuwe parlementariërs zich voor in onze rubriek: Haags Vuur. Waar komt hun politieke ambitie vandaan? Met welke brandende verlangens stappen ze de Tweede Kamer in? Deze keer: VVD-Kamerlid Sven Koopmans .
Dodenherdenking Guner 4 mei 2017 JUIST
De 16-jarige Güner Tuzgöl uit Heemstede draagt vanavond zijn winnende gedicht voor tijdens de Nationale Herdenking op de Dam. De scholier van het Eerste Christelijke Lyceum Haarlem won de finale van de wedstrijd Dichter bij 4 mei. Dichter bij 4 mei is de jaarlijkse dichtwedstrijd voor jongeren tussen de 14 en 19 jaar, georganiseerd door het Nationaal Comité 4 en 5 mei. 
jan-hein kuijpers 4 mei 2017
Mario H. mishandelde in januari een 46-jarige ex-tbs’er en internetoplichter die een afspraakje met zijn 14-jarige dochter probeerde te regelen. H. is vandaag veroordeeld tot 10 maanden celstraf. We bespreken de zaak en het vonnis met zijn advocaat Jan-Hein Kuijpers en ex-vrouw Nathalie.
Xander aankondiging
Er worden poppetjes genoemd op de ministersposten.  Xander van der Wulp  onthult aan tafel de laatste nieuwtjes over de formatie.

Meer over: