Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Woensdag bij Pauw

14 mrt 2018
  •  
leestijd 2 minuten
14 maart Pauw
Frans Bauer (en Mariska) in Amerika 14 maart
Frans en Mariska Bauer zijn al meer dan 25 jaar een stel maar op de een of andere manier is het er nooit van gekomen een lange reis samen, zonder de kinderen, te maken. In het programma Frans Bauer in Amerika is het eindelijk zover. Drie weken lang reisden de Bauers kris kras door Amerika. Ze bezochten niet alleen de highlights van het land maar ontmoetten ook de gewone Amerikanen. Ook kreeg Frans de gelegenheid om zijn jeugdheld te ontmoeten: bokser Chuck Wepner oftewel de echte Rocky. Daarnaast brengen Frans en Mariska een bezoek aan de Amish, reizen ze naar New Orleans en bezoeken het graf van Elvis Presley. Frans en Mariska vertellen over hun reisavonturen.
katinka polderman gaat van gewest tot gewest
In onze rubriek Pauw Gaat van Gewest tot Gewest laat elke avond een cabaretier zijn licht schijnen over de gemeenteraadsverkiezingen in zijn of haar woon- of geboorteplaats. Katinka Polderman zingt een lied over Zeeland.
Cesar Zuiderwijk 14 maart
Als je met duizend drummers muziek kunt maken, kan het ook met tweeduizend. Na het spektakel in 1992, waar duizend drummers op de Maas bij Rotterdam speelden, wil Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk in september met het dubbele aantal los gaan op het strand van Scheveningen. Hij vertelt over zijn plannen en geeft een voorproefje. Zie ook  2000drummersaanzee.nl .
Sigrid Kaag 14 maart
Sigrid Kaag vertelt over haar werk als minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Hoe was het om vorige week de vergadering van de VN-Veiligheidsraad te leiden? En ze vertelt, net terug van haar trip naar Congo, over de humanitaire ramp die zich in dat land voltrekt.
Suse van Kleef 14 maart
Het begon met een vergiftigde spion en is inmiddels een diplomatieke rel van formaat. Groot-Brittannië correspondent   Suse van Kleef  vertelt  over de ruzie tussen Londen en Moskou.

Meer over: