Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Vanaf 30 september terug opnpo1

PAUW is de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

VOLG ONS

Pauw

Spiegelvragen: Bizzey

12 nov 2018
  •  
leestijd 1 minuut
Bizzey spiegelvragen
In de rubriek Spiegelvragen nemen onze gasten direct na de uitzending plaats bij de visagiste om afgeschminkt te worden, maar vooral om jouw vragen te beantwoorden. In de tiende editie van dit seizoen neemt Bizzey plaats voor de make-up-spiegel van visagiste Aeola Relouw!
Bizzey is dé Nederlandse muzieksensatie van het moment, hij zat bij Jeroen aan tafel om te vertellen over zijn succes. Met zijn Zuid-Amerikaanse sound en rauwe teksten verovert hij de hitlijsten en verbreekt hij record na record. Het nummer ‘Traag’ bereikte 120 miljoen views op YouTube. Naast grootschalig binnenlands succes werd en wordt het nummer ook wereldwijd omarmd; de taalbarrière bleek geen probleem voor landen als Turkije, Spanje, Rusland en India.  
Voor de spiegel vertelt Bizzey onder andere wat hij ervan zou vinden als Famke Louise zijn manager zou zijn, hoe belangrijk autotune voor hem is en wat hij heeft met sentimentele muziek.
Sfeerbeeld BNNVARA programma's