Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Poll: Ben jij bereid om je auto te laten staan?

13 mei 2018
  •  
leestijd 1 minuten
Low Car Diet
De grootste mobiliteitswedstrijd van Nederland is maandag van start gegaan! Low Car Diet – georganiseerd door de NS, Stichting de Reisbeweging en het Ministerie van Infrastructuur – wil ons reisgedrag positief beïnvloeden. Zo wordt er gepromoot om vaker op de fiets te stappen of gebruik te maken van het openbaar vervoer.
Meer dan 1200 werknemers van vijftien bedrijven strijden voor de winst. NS roept het bedrijfsleven op om ‘slimmer’ te kijken naar mogelijkheden om personeel naar het werk te krijgen. “Het hoeft niet altijd ov te zijn, ook meer thuiswerken en videoconferences kunnen zoden aan de dijk zetten om files en CO2-uitstoot terug te dringen. Meer keuzes zijn noodzakelijk.”, zegt een woordvoerder in de Telegraaf .
MN, een organisatie die werkt aan financiële toekomstvoorziening, werd vorig jaar betiteld tot winnaar. Door 41 procent minder met de auto te reizen, maakt het bedrijf een verbetering van 35 procent.
Ben jij ook bereid de auto te laten staan en op je stalen ros te springen? Doe de poll!
  • Ben jij bereid om je auto te laten staan?
  • Voor welk alternatief zou je kiezen?

Meer over:

, , , ,