Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Pauw volgt Koningsdag via Periscope

22 apr 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Maandag 27 april viert Nederland Koningsdag nieuwe stijl. Reden voor Pauw om er op vernieuwde wijze verslag van te doen. En daarbij hebben we jouw hulp nodig! Jeroen Pauw: “Ik stream zelf elke dag via Persicope de belevenissen in de studio vlak voordat we beginnen met de tv-uitzending van Pauw en weet hoe leuk het is. Een gezamenlijke beleving van een evenement als Koningsdag op Periscope zou natuurlijk helemaal bijzonder zijn. Dan is iedereen met een iPhone die dag een cameraman of vrouw en maken we het veelzijdigste programma over Koningsdag met honderden camera-standpunten.”
Hoe werkt het?
Iedereen met Periscope (download het hier gratis, alleen voor iOS) kan zich aanmelden om verslaggever te worden door te tweeten naar het account @pauwnl . Pauw zal je dan online volgen en wij gebruiken de leukste filmpjes voor een compilatie. Daarnaast zullen we gedurende de dag filmpjes van onze kijkers delen via ons Twitter-account.
 
Geen Periscope?
Maak op Koningsdag een filmpje en mail deze naar koningsdag@bnnvara.nl . Denk er om dat deze filmpjes niet langer dan 60 seconden zijn. Lukt het niet om het filmpje te sturen omdat het bestand te groot is? Gebruik dan WeTransfer.