Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Pauw ook volgend seizoen bij de VARA op NPO 1

8 apr 2015
  •  
leestijd 1 minuten
1811978075.jpg
Pauw is het hele seizoen 2015/2016 te zien bij de VARA op NPO 1. Zowel de programmamakers als de VARA en de NPO willen komend seizoen graag door met de talkshow.
Robert Kievit, mediadirecteur BNN-VARA: "Pauw heeft in korte tijd de juiste vorm gevonden. Jeroen is in vorm en weet met scherpte en humor hèt journalistieke gesprek van de dag te voeren. Ook de kijker weet de weg naar het programma inmiddels zeer goed te vinden. We kijken ernaar uit ook het komende seizoen het programma te maken."

Jeroen Pauw: "Ik ben blij dat het lekker gaat in het nieuwe format. Het is niet alleen voor mijzelf, maar voor het hele team waarmee we het programma maken zeer prettig dat we het vertrouwen krijgen om door te mogen gaan."

De kijkcijfers van Pauw zijn sinds de start van het programma gestaag gegroeid tot gemiddeld 700.000 kijkers. Het programma werd begin dit jaar onderscheiden met een TV-Beeld voor Beste Actualiteitenprogramma, naar aanleiding van het interview met Frans Timmermans. Naast actuele gasten organiseerde het programma onlangs ook het Pauw-debat, waarin partijleiders van de zes grootste partijen tegenover elkaar stonden.