Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

#ikziejewel

11 mei 2017
  •  
leestijd 1 minuten
#ikziejewel
Sarike de Zoeten en Vanessa de Vries-Liem boden deze week hun pamflet #ikziejewel aan aan politici in Den Haag. Dit pamflet vraagt aandacht voor de intensieve zorg van zwaar gehandicapte kinderen. De ouders hebben vaak te maken met een enorme bureaucratie en willen de kwaliteit van de zorg voor kunnen kinderen verbeteren. Ze hebben het gevoel dat ze worden tegengewerkt door de overheid en de zorgverzekeraars. 
Dinsdagavond waren Sarike en Vanessa bij ons in de uitzending om te praten over de actie die is gestart onder de hashtag #ikziejwel. Saskia Belleman, Gerard Joling, Tania Kross en Roos Schlikker steunen hun initiatief. Het is tijd voor actie! 
Help de groep zeer ernstig verstandelijk en meervoudig beperkten zichtbaar te worden. Schrijf #IKZIEJEWEL goed leesbaar op en maak een selfie! Post je selfie op social media met daarbij de zin: 
'Doe mee en help de onzichtbare groep #zevmb zichtbaar te maken #ikziejewel  @2cunited'

'Doe mee en help de onzichtbare groep #zevmb zichtbaar te maken #ikziejewel  @2cunited'

#ikziejewel foto 1
#ikziejewel foto 2
#ikziejewel Tania Kross
#ikziejewel Roos Schlikker
Klik voor meer Pauw nieuws en achtergronden.

Meer over: