Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Donald Trump heeft dorst, op Twitter wordt iedereen gek

  •  
16-11-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Trump drinkt water
Soms krijg je dorst en wat maakt het dan uit dat je op nationale televisie bent voor een speech, waarin je het regeringsbeleid toelicht aan de natie. Op woensdagmiddag stopte Donald Trump daarom na 11 minuten met praten tijdens zijn toespraak en reikte naar zijn linkerzijde voor een slok water, waarvan hij verwacht had het daar te vinden. Het stond er niet.
'Hebben ze hier geen water? Dat is ok.', zei Trump, in een ongeveer 20 seconden durend intermezzo tijdens zijn toespraak. 'Wat? Nee, het is oké'. Zijn verwarring duurde even, tot een assistent hem vertelde naar de andere kant te kijken, waar de president zijn verlangde verfrissing uiteindelijk vond.
Een grote slok uit het waterflesje volgde en dat leek hem goed te doen want hij bleef daarna onverminderd doorgaan met het maken van opmerkingen over zijn 'succesvolle  America First  buitenlandbeleid'. Hij hoopte ongetwijfeld dat de onderbreking zijn boodschap niet zou schaden.
Twitter had andere ideeën .
Op het sociale medium merkten mensen op dat toenmalig tv-ster Trump in 2013 de Republikeinse senator van Florida, Marco Rubio, om precies deze reden aan de schandpaal nagelde, omdat hij ook tijdens een televisieoptreden ineens heel nodig een slokje water nodig had.
Next time Marco Rubio should drink his water from a glass as opposed to a bottle—would have much less negative impact.
 Zoek zelf de verschillen tussen nu en toen:
LOL #Trump made fun of #MarcoRubio ’s infamous #water moment during his State Of The Union response, but what goes around comes around. pic.twitter.com/8xBwVoCAtw

Meer over dit onderwerp