Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

50Plussers solliciteren vol goede moed verder

29 apr 2015
  •  
leestijd 1 minuten
Een maand lang volgt Pauw een groep 50Plussers, die op zoek zijn naar een baan. Hoe het met ze gaat vertellen ze elke week zelf in een nieuwe blog . Daaruit blijkt dat nog niemand een baan heeft, maar dat een aantal wel in gesprek zijn met een potentiële werkgever. Anderen staan op het punt om een brief te sturen of hebben helaas net een afwijzing gehad.
Zo zat Tosca Schoenmakers vorige week om tafel met een potentiële werkgever, helaas ontving ze een paar dagen later een afwijzing. Els Kooijman heeft nog geen gesprek gehad, maar wel heeft ze een afspraak staan om tot een plan van aanpak te komen. Debbie Douwes gaat met een werkgever uit Emmeloord om tafel. Ze schrijft dat hij veeleisend is, maar dat is ze wel gewend.

Henriette van Loo had bijna een opdracht via haar eigenaar netwerk. Die ging niet door, maar wel is ze lekker druk met haar BnB. Bij Jan Vos liep de week ook niet zoals gepland, hij vond geen baan en heeft inmiddels 291ste sollicitatie verstuurd.  Anneke van Dijk twijfelt nog of ze een brief gaat sturen.