Over Mijn Lijk

Zekering doorgebrand.

13-05-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
Afgelopen zondagavond brandde na bijna twee en een half jaar ongebreideld optimisme dan toch eindelijk de zekering bij me door. De meesten zullen het aan mijn posting van die avond hebben gezien. Na het nieuws van afgelopen woensdag (zie 'Einde Verhaal') kreeg ik op vrijdag na een - overigens heel succesvol verlopen - gastcollege bijzonder vervelend nieuws over twee mensen die mij heel erg dierbaar zijn. (beide mensen zijn vrienden hier op Facebook dus om hun privacy te beschermen ga ik hier geen namen noemen).
Het gevolg is dat ik vanafvrijdag al elke dag op een IC-unit zit (als bezoeker) en nu weer in het Radboud (voor de scan) en woensdag weer. Zondag werd me dat gewoon allemaal even te veel. Teveel ziekenhuizen. Teveel slecht nieuws. Als het alleen nog om mezelf zou gaan zou ik het nog wel een plek kunnen geven, maar als er dierbaren van mij bij betrokken zijn, dan hou ik het niet lang droog. 

Gelukkig zijn beiden inmiddels thuis en goed herstellende, dus da's goed nieuws. Morgen dus in elk geval even één dag geen ziekenhuis. En dan woensdag de uitslag. Hier gaat veel van afhangen. 

Duim voor me.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar