In Nachtdieren gaat Raven van Dorst op zoek naar het mysterie van de nacht. Wie zijn er nog wakker; welke mensen kúnnen niet slapen en welke mensen wíllen niet slapen?

Nachtdieren - Leeuwarden/Friesland

03-11-2020

Raven gaat op pad in Friesland en wordt warm onthaald door Johan en Merel, een stel dat in een Leeuwardse woonwijk vleermuizenonderzoek uitvoert. Onderweg naar Weaze, de rosse buurt van Leeuwarden, komt die Ilona tegen. Ze runt een sexdoll verhuurbedrijf en moet een van haar kapotte 'dames' vervangen. Daarna trekt Raven verder de provincie in en stuit ze op Gerben, die 's nachts weleens graffiti spuit in openbare ruimtes. En in Bolsward treft Raven Sylvan. Hij zit sinds een paar jaar in een rolstoel door een motorcrossongeluk en woont sindsdien in de garage van zijn ouders. Tot slot ziet Raven dat er licht brandt in Faenwâlden bij een centrum voor spiritueel ontwaken. Hier wordt die door Herman en Elana met een nachtelijke cacao truffel ceremonie verwelkomd.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.