Sfeerfoto van Leden
Leden
Leden

Haal alles uit je lidmaatschap!

Welkom op de BNNVARA ledensite. Hier vind je alle informatie over de vereniging BNNVARA, de programma's die we maken en waar je als BNNVARA-lid aan bijdraagt. Ook lees je hoe je programma's kan bijwonen en kan profiteren van ledenvoordelen!
Leden

Win nu één van de BNNVARA-speakers

Muziekfans opgelet! Ilse DeLange en Matthijs van Nieuwkerk presenteren vanaf 19 mei op NPO 1 samen het nieuwe muziekprogramma POP22 waarin Nederlandse artiesten letterlijk en figuurlijk een podium krijgen

De populairste bands en artiesten van het moment, legendarische muziekgroepen, beginnende muzikanten en nog onontdekte talenten: allemaal staan ze op die enige plek op de Nederlandse televisie waar pop, rock, soul, hiphop en dance samenkomen. Tussen de verschillende bandpodia staat het publiek naar hun favoriete bands en artiesten te kijken en te luisteren. Wil jij naar jouw favoriete band of artiest luisteren waar je maar wilt? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op een draadloze BNNVARA-speaker, gemaakt van natuurlijk bamboe. We geven tien speakers weg!

ddd_liggend