Sfeerfoto van Leden
Leden
Leden

Haal alles uit je lidmaatschap!

Welkom op de BNNVARA ledensite. Hier vind je alle informatie over de vereniging BNNVARA, de programma's die we maken en waar je als BNNVARA-lid aan bijdraagt. Ook lees je hoe je programma's kan bijwonen en kan profiteren van ledenvoordelen!
Leden

De Roze filmdagen

Winactie 08-2020 nieuwsbrief Jeune Juliette
MAAK KANS OP 1 VAN DE 100 STREAMINGLINKS VOOR DE FILM JEUNE JULIETTE TIJDENS DE ROZE FILMDAGEN OP 19 MAART OM 21.00 UUR.
Juliette wil van alles, maar gymnastiek staat niet op dat lijstje. Dus ze spijbelt, roddelt gezellig met haar beste vriendin, maakt scholierenradio die niet erg gewaardeerd wordt en wil de leukste jongen scoren voor ‘prom night’. Maar ja, die leuke jongen blijkt een eikel, die beste vriendin is smoorverliefd op je en het plan om naar je afwezige moeder te vertrekken, lukt ook al niet. Ze slaat zich overal doorheen in deze heerlijke komedie voor iedereen die een buitenbeentje was op school én voor iedereen die raar keek naar de buitenbeentjes.

KIJK MEE

Exclusief voor VARAgids-abonnees bieden wij 100 live streams beschikbaar. Tickets zijn te reserveren op donderdag 11 maart 2021 vanaf 10.00 uur via tickets.bnnvara.nl. Beperkt aantal plekken beschikbaar