Sfeerfoto van Leden
Leden
Leden

Haal alles uit je lidmaatschap!

Welkom op de BNNVARA ledensite. Hier vind je alle informatie over de vereniging BNNVARA, de programma's die we maken en waar je als BNNVARA-lid aan bijdraagt. Ook lees je hoe je programma's kan bijwonen en kan profiteren van ledenvoordelen!
Leden

Kom naar de exclusieve Online Preview van een nieuw seizoen Opstandelingen

  •  
27-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
70 keer bekeken
  •  
Opstandelingen S02E01

Reserveer je tickets!

Op woensdagavond 3 juni organiseert BNNVARA de allereerste Online Preview van de nieuwe dramaserie Dertigers. Dit mag je niet missen, dus zorg dat je erbij bent en reserveer hier je tickets!

Over de serie Opstandelingen

Sophie Hilbrand onderzoekt waarom burgers in opstand komen tegen hun gemeentebestuur en probeert de vinger op de zere plekken te leggen van de lokale democratie. Elke aflevering strijken we neer in een buurt of wijk in Nederland waar volgens de bewoners iets mis is. Iets dat te maken heeft met onrecht. We willen weten of er echt sprake is van onrecht, en hoe dat heeft kunnen ontstaan.

De preview

Op woensdagavond 3 juni houdt BNNVARA een live online preview voor het programma Opstandelingen exclusief voor leden (live vanuit Capital C in Amsterdam)! Je ziet de eerste aflevering waarin Sophie Hilbrand de zwakke plekken van de lokale democratie onderzoekt in Almelo. Onder leiding van Fidan Ekiz praten we met de makers en experts over het tweede seizoen van Opstandelingen dat zich verder afspeelt in Bloemendaal, Moordrecht, Enschede, Zaanstad en Ermelo.

Jij krijgt de kans om vragen te stellen aan Kees Schaap (regie Opstandelingen), Sophie Hilbrand (presentatrice Opstandelingen), Wim Voermans (hoogleraar staats- en bestuursrecht aan Universiteit Leiden) en Willeke Slingerland (docent/onderzoeker bij SAXION). Via de chatfunctie kun je jouw mening geven en middels polls peilen wij de stemming over verschillende stellingen.  

Meer over dit onderwerp