Sfeerfoto van Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen

Al 41 jaar het populairste Koor van Nederland!zapp

En toen? En toen? En toen? 🎞 De videoclip van onze nieuwe hit voor de Kinderboekenweek 'En toen?' is uit!
Kinderen voor Kinderen

Liedjeswedstrijd met Sanne Hans

20 mrt 2019
  •  
leestijd 1 minuten
Stem op jouw favoriete liedje!
Stem op jouw favoriete liedje door op het liedje te klikken en een sterretje te geven. Klik daarna onder aan de pagina op de knop 'stem' om te stemmen! Wil je de liedjes eerst nog een keer beluisteren? Bekijk dan eerst de video. 

Je kan stemmen t/m 29 maart stemmen. Ook onze vakjury zal in deze periode de liedjes beluisteren. Op 1 april (geen grap!) maken we bekend welk liedje er heeft gewonnen. Dit liedje komt op cd 40 van Kinderen voor Kinderen én de winnende klas mag naar onze grote show samen met Sanne Hans!
Ruim honderd inzendingen
Voor onze Liedjeswedstrijd hebben we ruim honderd inzendingen gekregen van verschillende klassen uit heel Nederland. Van al deze inzendingen heeft onze vakjury de drie meest originele songteksten geselecteerd. Sanne Hans is langs de drie klassen geweest om de songteksten uit te werken tot een echt liedje.
Een liedje schrijf je zo
Terwijl de Liedjeswedstrijd in volle gang is kun je nog steeds samen met je klas een liedje schrijven. Zonder wedstrijd, gewoon omdat het leuk is! Hoe schrijf je een liedje? Wij gaan het je stap voor stap leren met ons gratis werkboekje voor in de klas 'Een liedje schrijf je zo!'. Lees hier   verder voor meer informatie.

Meer over:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!