Sfeerfoto van Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen

Al 40 jaar het populairste Koor van Nederland!zapp

Kinderen voor Kinderen 40! Kijk nu De Grote Show terug en dans lekker mee met de hits van nu en van vroeger: van Kriebeltrui tot Hupsakee!
Kinderen voor Kinderen

Kom naar een optreden van Kinderen voor Kinderen!

13 jan 2020
  •  
leestijd 1 minuten
kvkconcert
Kinderen voor Kinderen is populairder dan ooit en daarom is het soms lastig om op tijd aan kaartjes te komen voor de concerten en tv-opnames. Wanneer zijn die optredens? Wanneer begint de kaartverkoop? En hoe kom je aan tickets? We leggen het hier zo goed mogelijk uit.
Let op: koop altijd alleen tickets via de sites waar wij zelf naar verwijzen en betaal nooit meer dan de prijs die wij op onze site communiceren.
Beeld en Geluid
In de voorjaarsvakantie van 2020 organiseren we dans- en zangworkshops en andere activiteiten in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Op de website van Beeld en Geluid vind je daarover alle informatie.

De Grote Show
Het is nog niet bekend waar en wanneer de tv-opnames voor De Grote Show zullen plaatsvinden. Zodra er meer bekend is, lees je dat op onze website, sociale media en in de nieuwsbrief.

Kerstvakantieconcert
In de Kerstvakantie van 2020-2021 organiseren we géén Kerstvakantieconcert.
Extra optredens
Soms geeft Kinderen voor Kinderen extra optredens of workshops buiten de reguliere shows en voor publiek toegankelijke tv-opnames. Deze zijn meestal gratis te bezoeken. De data en locaties hiervoor maken we meestal ruim van te voren bekend via de website en Facebook.
Nieuw: liken

Klik op het hartje als je dit een interessant onderwerp vindt en wij laten je hier meer van zien.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!