Sfeerfoto van Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen

Al 40 jaar het populairste Koor van Nederland!zapp

Kinderen voor Kinderen 40! Kijk nu De Grote Show terug en dans lekker mee met de hits van nu en van vroeger: van Kriebeltrui tot Hupsakee!
Kinderen voor Kinderen

Audities - je kunt je niet meer aanmelden

23 sep 2019
  •  
leestijd 2 minuten
_FD19449

UPDATE: Je kunt je niet meer aanmelden voor de audities van Koor 41. 

---

Kun jij fantastisch zingen en zie je jezelf al staan op het podium met Kinderen voor Kinderen? Meld je dan nu aan voor de audities van Koor 41. Auditie doen kan alleen als je op de auditiedag 17 november 2019 zeven jaar of ouder bent, in Nederland woont en nog niet in groep 8 zit. En je moet natuurlijk ook heel goed kunnen zingen!

Je kon je aanmelden tot en met vrijdag 11 oktober 2019.

Aanmelden
Lees onderstaande informatie héél goed door, samen met je ouders/verzorgers en vul dan samen het formulier in. We verwachten héél veel aanmeldingen dus we kunnen niet garanderen dat je na je aanmelding ook een uitnodiging krijgt. 

Aangemeld, en nu?
Na het verzenden van het formulier krijg je een bevestiging van je aanmelding via de mail met als afzender 'Kinderen voor Kinderen’. Je gegevens zijn dan bij ons binnen. In de week van 4 november laten wij jou weten of je auditie mag komen doen en ontvang je aanvullende informatie.  

Afmelden?
Ben je toch verhinderd of twijfel je over jouw aanmelding? Laat het ons dan weten en meld je dan af door hier het formulier op onze website in te vullen.

Belangrijke data
De audities worden georganiseerd op zondag 17 november en zaterdag 30 november. Hou deze dagen van 9.00 tot 19.00 uur vrij. In de week van 4 november ontvang je van ons het bericht of je auditie mag komen doen, op welke dag en welke liedjes je goed moet kennen. Vervolgens heb je nog circa twee weken de tijd om jouw auditie voor te bereiden.

Strenge selectie
Zingen en dansen bij Kinderen voor Kinderen is heel leuk maar ook zeer intensief. Het Koor repeteert iedere zondag in Amsterdam en soms extra voor belangrijke optredens. Activiteiten kunnen ook plaatsvinden op doordeweekse dagen. We treden circa 15 keer per jaar op door het hele land. Kinderen voor Kinderen is daarom niet te combineren met een sport op hoog niveau of deelname aan andere professionele muziek/dans/theater-producties. 

We krijgen ieder jaar duizenden aanmeldingen binnen. Alleen de allerbeste 10-12 kinderen worden uiteindelijk geselecteerd voor het Koor. Iedereen krijgt een kans en we proberen er een leuke dag van te maken, maar bereid je (kind) voor op een mogelijke teleurstelling. Wij zoeken enkel toptalenten! Naast zangtalent en aanleg voor dansen, let de jury ook op de samenstelling van de groep.

Vragen? 
Lees alle informatie hierboven goed door. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan vul hier het formulier in op onze website. We krijgen veel mailtjes en kunnen niet altijd direct antwoorden.  

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!