Sfeerfoto van Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen

Al 40 jaar het populairste Koor van Nederland!zapp

Kinderen voor Kinderen 40! Kijk nu De Grote Show terug en dans lekker mee met de hits van nu en van vroeger: van Kriebeltrui tot Hupsakee!

VOLG ONS

Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show in Ahoy

22 okt 2019
  •  
leestijd 4 minuten
ahoy40
Kinderen voor Kinderen bestaat dit najaar 40 jaar en dat vierden we in Rotterdam Ahoy met vier grote shows, op 25 en 26 oktober 2019. 9 november is de show te zien op tv, om 19.25 uur bij Zapp.
Reis mee!
Alle liedjes van de nieuwe cd komen langs, je hoort de grootste hits van de afgelopen jaren én speciaal voor dit bijzondere jubileum natuurlijk de beste klassiekers. Anne Appelo en Pepijn Gunneweg presenteren deze feestelijke show.

Wil je de dans van de nieuwe liedjes oefenen? Bekijk alle repetitievideo's!
Kaartverkoop
Er zijn extra kaarten beschikbaar, alleen via Ticketmaster! Koop geen (te dure) kaarten van andere aanbieders zoals Topticketshop en pas op met kopen via Marktplaats: de kans bestaat dat deze niet geldig zijn. Voor vragen over de kaartverkoop kun je terecht bij Ticketmaster .
Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show in Ahoy
Locatie: Rotterdam Ahoy, Rotterdam
Datum
: 25 en 26 oktober 2019
Tijd: 13.30 uur en 17.00 uur
Prijzen: €29 - € 47,50 (inclusief administratiekosten)

Veelgestelde vragen

Is er ook een Kerstvakantieconcert?
Nee, we organiseren komende kerstvakantie géén Kerstvakantieconcert.
Ik heb een vraag over de kaartverkoop
Vragen over de kaartverkoop kun je het beste stellen aan Ticketmaster, telefonisch of via de website.
Ik heb kaarten voor 17.00 uur maar ik wil liever om 13.30 uur komen, kan ik de kaarten omruilen?
Omruilen kan helaas niet. Vragen over de kaartverkoop kun je het beste stellen aan Ticketmaster, telefonisch of via de website.
Is er een minimumleeftijd voor het concert?
Wij raden 5 jaar aan als minimumleeftijd.
Moeten volwassenen/kleine kinderen ook een kaartje kopen?
Ja, iedereen die naar binnen wil, koopt een kaartje.
Hoe lang duurt de show?
Ongeveer anderhalf uur. Er is geen pauze. Tijdens de show in- of uitlopen is mogelijk.
Mag ik als volwassene zonder kind naar binnen? Of als minderjarige zonder begeleiding?
Nee. Volwassenen zonder kinderen of kinderen zonder volwassenen begeleiding worden niet toegelaten.
Word ik gefilmd of gefotografeerd?
Ja, tijdens de Grote Show worden opnames gemaakt voor tv en internet. Daarnaast is er een fotograaf aanwezig. Deze foto's vind je na het event op Facebook en op onze website. Door uw aanwezigheid gaat u akkoord met het gebruik van deze opnames.
Wanneer komt De Grote Show op tv?
Op zaterdagavond 9 november om 19.25 uur bij Zapp op NPO 3.
Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
De zaal gaat 1 uur voor aanvang open. We adviseren om ruim op tijd te komen in verband met mogelijke drukte in het ov en bij het parkeren.
Is er merchandise verkrijgbaar?
Ja! Je kunt onze cd's, t-shirts, armbandjes, posters en meer aanschaffen bij de merchandise-stand. Deze is na de shows NIET geopend. Je kunt hier contant betalen of pinnen. De meeste artikelen zijn ook online verkrijgbaar .
Mag ik zelf filmen of fotograferen?
Omdat er tv-opnames worden gemaakt, is het niet toegestaan om te fotograferen of te filmen. Camera's met verwijderbare lenzen mogen niet meer naar binnen.
Waar kan ik het beste parkeren / Is er een garderobe? / etc
Alle praktische informatie over Ahoy vind je op de website van Ahoy.
Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?
Wij hebben ons best gedaan om zo veel mogelijk vragen te beantwoorden. Kijk even of je vraag wordt beantwoord op de website van Rotterdam Ahoy of Ticketmaster. Je kunt ons altijd een berichtje sturen via ons contactformulier .


Disclaimer
Kinderen voor Kinderen 40 - De Grote Show is een show door en voor kinderen waar opnamen worden gemaakt. Daarom wijzen we je graag op de volgende disclaimers:
I.Tijdens de concerten van Kinderen voor Kinderen kunnen er audiovisuele opnamen worden gemaakt. Door het bezoek aan het concert stemt de bezoeker er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat mogelijk opnamen van hem/haar worden gemaakt. Voor zover de bezoeker in het kader van de opnamen enige intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechten en/of naburige rechten, zou kunnen doen gelden, draagt de bezoeker - thans bij voorbaat - alle (huidige en toekomstige) wereldwijde, onbeperkte (intellectuele eigendoms) rechten geheel, onherroepelijk en onvoorwaardelijk over aan de Omroepvereniging BNNVARA. De Omroepvereniging BNNVARA is onbeperkt gerechtigd om de opnamen, geheel en/of gedeeltelijk, openbaar te (doen) maken, te (doen) verveelvoudigen, beschikbaar te (doen) stellen aan het publiek of anderszins te exploiteren in de meest ruime zin van het woord op elke wijze heden of in de toekomst ook bekend. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat Omroepvereniging BNNVARA het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie, te gebruiken op dvd's, internet of anderszins te exploiteren. Toegang kinderen onder toezicht van een volwassene. Het is niet toegestaan om tijdens de concerten van Kinderen voor Kinderen foto's en/ of filmopnames te maken.
II. Evenementen, opnames en voorstelling van Kinderen voor Kinderen zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de Koorkinderen behoren en/of werken bij BNNVARA. Bezoekers zijn verplicht de door of vanwege BNNVARA gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel indien naar het oordeel van BNNVARA de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij Kinderen voor Kinderen behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft BNNVARA het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft. Heeft u vragen over deze bepaling, neemt u dan telefonisch contact op met de Publieks- en Ledenservice van BNNVARA, telefoonnummer 0900-0123 (geen extra kosten).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!