Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Elke zaterdag om 19:05 opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Kassa

19 mrt 2016

Klachten bij nul-op-de-meterwoningen
Mensen in Nieuw-Buinen hebben hun huurwoningen verduurzaamd. Extra isolatie, luchtventilatiesysteem met warmteterugwinning, zonnepanelen, etc. Er zijn nogal wat klachten over dit project. In de studio reageert de verantwoordelijke woningbouwvereniging.

Uitspraak in zaak vijftienjarige oplichter
Vorig jaar besteedden we aandacht aan de praktijken van een internetoplichter. Via bedrijfjes met namen als Yebbi, Knaakland en World Incasso wist hij vele consumenten geld afhandig te maken. Na onderzoek van ons bleek het om jongen van pas vijftien jaar oud te gaan. De rechter heeft onlangs uitspraak gedaan. De advocaat van deze jongen vertelt in de studio over deze bijzondere zaak.

Test: bezorg-een-bloemetje
Om voor een ander een bloemetje te bestellen hoef je niet meer de deur uit. Dat kan je tegenwoordig gewoon online doen. Daarom hebben we acht bloemenbezorgsites getest. Leveren ze wat ze beloven en hoe is het gesteld met de kwaliteit?