Kassa

unive

Geplaatst door: schaep op: 24-06-2014 15:06
PERSBERICHT - Verzekeraar Univé heeft 2013 afgesloten met een nettowinst van 28 miljoen euro. In 2013 bouwde Univé voort op ontwikkelingen die een jaar eerder in gang zijn gezet. Univé investeert de winst in het optimaliseren van haar bedrijfsvoering, het stroomlijnen van IT-systemen en een verbetering van het portfolio om de dienstverlening aan klanten te optimaliseren. winst 2012 45 miljoen Premie autoverzekering van mijn autoverzekering met bijna 8 % verhoogd en dat voor een cooperatie zonder winstoogmerk.
Reactie door 1953 op 25-06-2014 05:03
Ze hebben of hadden de slogan 'Daar plukt(e) u (nooit) de vruchten van!' o.i.d.?
Reactie door schaep op 26-06-2014 11:57
Quote: schaep schreef op dinsdag 24 jun 2014, 15:06: ​PERSBERICHT - Verzekeraar Univé heeft 2013 afgesloten met een nettowinst van 28 miljoen euro. In 2013 bouwde Univé voort op ontwikkelingen die een jaar eerder in gang zijn gezet. Univé investeert de winst in het optimaliseren van haar bedrijfsvoering, het stroomlijnen van IT-systemen en een verbetering van het portfolio om de dienstverlening aan klanten te optimaliseren. winst 2012 45 miljoen Premie autoverzekering van mijn autoverzekering met bijna 8 % verhoogd en dat voor een cooperatie zonder winstoogmerk.einde Quote
Reactie door tijger1 op 26-06-2014 16:52
Zeventien miljoen minder winst, lijkt me logisch dat de premie verhoogd is.
Reactie door tot15karakters op 30-06-2014 17:41
Ja, de autoverzekeringen maakte ze geen winst meer op... en daarom verhoogde ze het. Maar, half jaartje later krijg ik wel de winst uitgekeerd als klant dus komt het toch weer terug. Ze proberen elk product tenminste kosten dekkend te houden en liefst met geringe winstmarge om die aan trouwe vaste klanten met grootste pakket korting weer terug te geven. De goedkoopste verzekeraar lijkt soms leuk om over te stappen... maar die maakt dan inschrijfkosten en als je volgens jaar wegloopt wegens verhoging ook nog uitschrijf kosten. Daarom is zittenblijven beter en ik kijk niet naar 1 verzekering maar naar gehele pakket. Unive is wel scherp gesprijst maar niet altijd de goedkoopste! Iemand uit mijn vriendenkring die elders €43,- goedkoper uit was werd 1 jaartje later juist weer duurder. Maar toen hij naar Unive terug wilde had hij zonder enige schade plotseling 20% minder no claim korting op de royementsverklaring! Hoe dat kan, andere tabel en hoewel hij schadevrij had gereden, toch verlies van opgebouwde jaren en bij Unive waren ze niet blij deze weer terug te halen na 1 jaartje, het uit en inschrijven is werk dus kost geld waar niemand iets voor betaalde..... Eens maar nooit weer weg, en van de €43,- die hij bespaarde, hij liep wel de winstdeling mis en kreeg op alle achtergebleven polissen minder pakket korting wegens geen auto meer.... Dus van de €43,- op de jaarlijkse rekening bleef achteraf vrijwel niets over en na 1 jaar en weer terug gekeerd te zijn zelfs negatief.... Als we die reclame van die verzekeraar waar hij maar 1 jaar bij was weer eens zien langs komen denken we toch echt andersom over die slagzin....!
Reactie door tijger1 op 30-06-2014 18:03
@tot 15 Er klopt geen hout van uw verhaal. Je betaalt nergens inschrijfkosten of uitschrijfkosten voor een autoverzekering. Als je een jaar schadevrij gereden heb, hoort dat er bij opgeteld te worden, dus klagen als dat niet correct is gebeurd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!