Kassa

sneller url typen voor internet (.com)

Geplaatst door: edrick3 op: 29-09-2010 18:00
Beste mensen, De volgende tip gelezen (hureka) en die lijkt me wel handig: Ben je ook vaak aan het surfen op internet en vind je het vervelend elke keer http://www te moeten typen voor elke website? Dat kan voor websites die eindigen op .com een stuk makkelijker. Je typt de naam van de website die je wilt zien, bv. hotmail en drukt dan op de control (Ctrl) + enter toets. Dan ga je gelijk naar het volgende adres: http://www.hotmail.com. Ookl handig is om op een link die verwijst naar een andere website ipv met de linkermuisknop het scrollwieltje in te drukken. Dan wordt de website in een nieuw venster geopend ipv de huidige. Doe er je voordeel mee.
Reactie door alexishoop op 29-09-2010 21:26
ik weet dat google chrome automatisch de url probeert af te maken, verder heeft IE bepaalde geavanceerde instellingen die (ik heb een Engelstalige OS) autocomplete en suggested sites heten.
Reactie door grootvader op 29-09-2010 22:07
"en vind je het vervelend elke keer http://www te moeten typen" Ik typ nooit http://www ! Enkel en alleen een naam wat ik wil weten. Ook namen die hier als vragen staan en dat lukt zonder dat http://www altijd. De Vrije Vogel
Reactie door watnuweer52 op 20-10-2010 19:18
Alleen als ik naar paypal ga type ik de volledige url,en voor een gewone website nooit
Reactie door vedion op 20-10-2010 22:00
als je firefox gebruikt gaat het automatisch vul je alleen in kassa en je drukt enter , dan vult hij het gelijk in naar http://kassa.vara.nl/
Reactie door wimbremer op 25-10-2010 10:09
In de onderste taakbalk (of op je bureaublad) kun je short-cuts maken naar diverse websites. Door deze te draggen en te droppen, ergens in de site, opent deze vanzelf. Dit geldt ook vanuit bijv. Outlook.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!