Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

sponsor loterij telefonisch [edit -red.]

Geplaatst door: makeitwork.nu op: 30-07-2010 09:07
ik heb de sponsor loterij een tijd terug opgezegd, en een bevestigings brief gekregen, ik dacht dat ik er dan vanaf was. gisteren kreeg ik een telefoontje van een "medewerker" / call center agent, met het verhaal dat hij mijn opzegging had bekeken en en dat het beter uitkwam als ik pas over 4 maanden zou opzeggen, ivm het prijzen systeem.. etcetc, ik dacht van ach ja voor alleen die 4 maanden, snel daarop zegt de man, ik neem dit even op.. en begint een lange text regel op te lezen, waarin hij meld dat ik weer "normaal" mee ga doen en automatisch verlengd. blababla ik moest even ja, zeggen en het was rond. ik van NEE, en vroeg nog "en die 4 maanden dan? ik dacht dat je alleen voor 4 maanden mij wou verlengen?" "dan stuurt u toch gewoon weer een opzeg brief!?" zegt de man. en ik heb die man gewezen op zijn brutaliteit. dit was dus gewoon een poging tot [edit redactie: om het abbonoment weer te verlengen via een telefonische manier om even ja te zeggen. ik kan mij voorstellen dat er veel mensen zijn die niet op letten en JA hebben gezegd, en voor dat je het weet zit je er weer aan vast. dan loont zo'n 100 man callcenter met ingehuurde mensen wel, ipv de goeie doelen te steunen. het is gewoon zeer grof, [edit redactie: En dit mag toch eigenlijk niet?
Reactie door invalide op 30-07-2010 15:58
Het enige goede doel van ingehuurde studenten is geld voor hunzelf. Vertrouw nooit een callcenter en doe ook nooit zaken met hun. Opzeggen per post en nooit 4 maanden extra accepteren. Zij kregen geld per contract dus U betaalde zo hun salaris.
Reactie door tdehond op 30-07-2010 17:00
Hier werd u - zoals gebruikelijk - om de tuin geleid tijdens het wervingsgesprek. De Wet oneerlijke Handelspraktijken werd m.i. overtreden. Ik raad u aan om dit bedrijf - indien mogelijk - een fax te sturen waarin u aangeeft dat u hen verbiedt u nog met een aanbieding lastig te vallen. klik Fax: 020-4703148 U maakt dan gebruik van uw recht van verzet. Recht van Verzet ------------------------ U kunt ook een klacht over telemarketing indienen. HierklikRecht van VerzetHier
Reactie door de motormuis op 31-07-2010 00:49
Sponsor loterij en postcode loterij proberen je altijd weer extra loten aan te smeren.Let maar op als je formulieren van hen in de bus krijgt dat je zgn. iets gewonnen hebt. Je moet dan wel om dit formulier te activeren en je prijs te kunnen krijgen weer extra loten afnemen anders kun je niets met je formulier. Dus het gaat hen alleen maar om de verkoop van meer loten, dus weer kassa voor hen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!