Kassa

https://ditistv.nl/

Geplaatst door: hokipaha op: 20-11-2014 14:18
Tegenwoordig zie ik veel op facebook langs komen over ditistv. De DIT is TV Box sluit je binnen een paar seconden aan op je TV. Hierna geniet je direct van je eigen thuisbioscoop. Kijk films, series, sport en nog veel meer met de unieke DIT is TV Box. De stijlvolle DIT is TV Box Deluxe is een razendsnelle mediaspeler en complete computer in één! Het prachtige design zorgt ervoor dat deze eye-catcher je woonkamer compleet maakt. > Kijk onbeperkt de allerbeste films, series en sport van toen en nu zonder abonnement. Jij bepaalt wat je kijkt! > De Google Android software maakt het tevens mogelijk om direct te filmen, fotograferen en skypen. Natuurlijk ook geschikt voor al het overige internetgebruik. > Tot wel 3X sneller dan zijn voorganger en nu met de geheel nieuwe DIT is TV The One Speed media interface: sneller, moderner & beter! Nu lees ik zo veel slechte ervaringen over dit is tv op facebook over het apparaat maar ook de service, ik heb altijd geleerd als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat meestal ook zo.
Reactie door stefan1986 op 15-01-2015 01:23
Koop niks bij deze mallafide geldgraaiers. Het lijkt leuk en perfect, eenmaal na de aanschaf begint de ellende. Mails worden niet beantwoorf, negatieve facebook berichten worden verwijderd en je wordt geblokkeerd! Steeds komen er betaalde updates die je bijna verplicht moet betalen omdat anders de box al helemaal niet meer werkt. Zeer zeer slechte service. Kassa kom alstublieft in actie en hang deze groep geldgraaiers aan de schandpaal. DITISTV moet stoppen!!!!!
Reactie door hutch op 15-01-2015 09:02
Quote: stefan1986 schreef op donderdag 15 jan 2015, 01:23: .negatieve facebook berichten worden verwijderd en je wordt geblokkeerd!einde Quote 'Bedrijfjes' die dit soort geintjes uithalen, zijn per definitie zeer onbetrouwbaar en kun je beter ook geen zaken mee doen. Gewoon links laten liggen. Het is trouwens maar één persoontje in de vorm van ene Franklin K.
Reactie door tijger1 op 15-01-2015 12:05
En wilt u hierover discussiëren?
Reactie door beppie1234 op 21-01-2015 12:11
heb ook ditistv,had problemen met opstarten e.d,toen raadde ze mij de speed aan dan zou alles beter gaan.Heb ik 15 november gekocht kreeg het thuis deed het niet,nieuw kaartje gehad die doet het ook niet.Nu zit ik met een kapot kaartje in een doos van 40 euro en ik kan emailen wat ik wil er wordt geen oplossing gegeven,ben bij consumentenbond beklag gaan doen,ze geven dan een antwoord als updaten en dan kunnen we weer 2 weken wachten en zo doen ze het rekken,heb tig keren geupdated,iets van internet gedownload,andere adapter en op kabel overgestapt niets helpt want de software is niet goed,apparaat slaat uit bij opstarten. er moet toch iets aan te doen zijn,ze kunnen mensen hun zuurverdiende centen toch niet zomaar afpakken met troep te verkopen en geen klandizie?
Reactie door slobberbone op 21-01-2015 13:32
Quote: tijger1 schreef op donderdag 15 jan 2015, 12:05: En wilt u hierover discussiëren? einde Quote Jazeker, is zeer interessant maar dan wel XMBC/Kodi en dan wel bv MiniX lijkt mij wel wat duizenden films etc. in huis te streamen.
Reactie door georgthole1965 op 27-01-2015 08:00
zou ook niet met dit bedrijf in zee gaan en aanraden er niets te kopen moesten zelf ook the one speed terug sturen maar hoor er ook niets van weer,en steeds hetzelfde verhaal we hebben achterstand met verwerken.had er vorig jaar ook heen gebeld kreeg in januari even een rekening van 30,00 belkosten.dit bedrijf moet te stoppen zijn.hoop dat kassa hier iets mee kan doen.lees alleen maar negatieve berichten over hun.zo,n bedrijf mag toch zo niet doorgaan
Reactie door hereistom op 28-01-2015 00:18
Zelfde ellende gehad met ditistv.nl Heb nu een Minix X8-H Plus gekocht bij media24store.nl Prima apparaat en service!
Reactie door maverick0611 op 14-02-2015 19:23
Ik heb op 28-11-2014 een "DIT is TV Box Deluxe 4K" besteld. Op 14-12-2014 heb ik hun een mailtje gestuurd met daarin de vraag waar mijn pakketje bleef, op de site van DHL werd aangegeven dat dit al geleverd was. Na veel mail verkeer is er op 07-01-2015 aan mij verteld dat ze bij de DHL onderzoek aan het uitvoeren zijn over waar mijn pakketje is. Op 31-01-2015 nogmaals een mailtje gestuurd met daarin de vraag hoe het zit met mijn bestelling. Echter tot op de dag van vandaag nog steeds geen antwoord. KOOP HIER NIETS MENSEN, VERKOPEN KUNNEN ZE GOED MAAR SERVICE HO MAAR!!!!!
Reactie door cynthiavu op 28-11-2015 19:04
Hier moet je echt nooit wat bestellen ik heb al 3 weken moeten wachten op mijn bestelling werd nauwelijks gereageerd maar goed toen was die binnen bleek er geen software op sd kaart te staan mail en fb chat werd gewoon niet gereageerd wel gelezen maar gewoon niks mee doen. Toen maar das belachelijk dure nummer gebeld toegestuurd gekregen opgelost dacht ik. Maar ik kan geen film kijken en als na 20 min eindelijk een keer een film ervoor komt is het zonder ondertiteling en maar heeel klein beeld rechts bovenin en lukt mij niet aan te passen weer op alle manieren contact gezocht maar nu word zelfs de telefoon niet meer opgenomen. Wil hem graag terug sturen en mijn geld terug maar als ik de dingen lees over hun kan ik dat wel vergeten dus. Grrrr. MENSEN HIER NIKS BESTELLEN .
Reactie door diumenge op 29-11-2015 08:40
Tjsa, mensen die denken onbeperkt films, sport en series te kunnen kijken zonder abonnementskosten met een éénmalige aanschaf ... Je moet toch begrijpen dat dat niet kan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!