Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Treinverkeer in weekend beperkt rond Schiphol

13-11-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
trein_bewegend_13.jpg
Het treinverkeer rond Schiphol ligt komend weekeinde, op 17 en 18 november, nagenoeg plat. Reizigers moeten rekening houden met extra overstappen, vervangend busvervoer of overstappen. Dat kan leiden tot een vertraging van 15 minuten tot een uur.
Bussen
Aanleiding zijn werkzaamheden die ProRail aan het spoor uitvoert rondom Schiphol, Amsterdam, Almere en Lelystad. Tussen Schiphol en Amsterdam Bijlmer ArenA, Schiphol en Duivendrecht en Schiphol en Amsterdam Sloterdijk rijden geen treinen maar bussen. Ook de nachttreinen tussen Amsterdam en Schiphol en tussen Leiden en de luchthaven rijden niet.
/>De Thalys uit Brussel en Parijs gaat bovendien niet verder dan Rotterdam Centraal. Vanaf daar kunnen reizigers de Fyra zonder extra toeslag nemen naar Schiphol of met de intercity naar Leiden en daar overstappen naar de luchthaven. De intercity uit Brussel rijdt via een andere route en stopt niet op Schiphol. ANP

Meer over:

trein, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!