Kassa

Oproep: Uitzending Kassa over stijgende kosten dierenartsen bijwonen?

13-05-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3481 keer bekeken
  •  
oproep_uitzending_20220513

In de uitzending van Kassa van maandagavond 16 mei gaat het onder andere over de stijgende kosten van de dierenarts. Wil jij deze uitzending bijwonen met je huisdier? Laat het ons dan weten! Kat, hond, goudvis, hamster, niks is te gek.

Stuur in dat geval even een mailtje naar kassa@bnnvara.nl en we nemen contact met je op. Het is overigens niet voor een interview of iets dergelijks, je hoeft dus niks te zeggen op televisie. Aanwezig zijn is voldoende.

Hartelijk dank namens de redactie van Kassa, graag tot ziens!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

Stouten
Stouten16 mei 2022 - 12:10

Waarom is het consult zo veel hoger dan de behandeling en de medicijn van het dier. Het consult is namelijk schandalig hoog.

agapon1951
agapon195113 mei 2022 - 15:08

Tja BTW op de kosten van de zorg voor dieren.......???? en nu de mens nog, toch??? Dan als het fout gaat door toedoen van dierenarts zijn deze nauwelijks aansprakelijk te stellen, volg je het patroon (de aangegeven weg) dan ben je jaren. Het aansprakelijk kunnen stellen van een dierenarts moet vele malen directer worden. Kosten: vogel even nakijken kleine antbiotica - 2 dagen later dood = 135 euro verder (Stad en land). Bovendien worden de kleine artsen er uit vandaan geconcurreerd door b.v. Stad en land. Te vergelijken met de kleine middenstander van vroeger die door de supers uit gewerkt worden en daarna prijsbepalende zijn. Verzekeraars slaan ook hun slag door niet alles te vergoeden, hoge premies (vaak niet meer op te hoesten) . Oudere dieren niet toe te laten enz enz gebruikelijk oplichting trucken waar kennelijk niemand iets aan doet of wil doen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!