Kassa

Oproep: Kun jij je huurwoning niet meer betalen?

  •  
23-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
sleutels huurhuis woning 1127
Kassa besteedt de komende tijd aandacht aan de #wooncrisis. Huur jij een huurwoning van een woningcorporatie en kun je de huur niet meer betalen? Ben je hierdoor misschien zelfs je huurwoning kwijtgeraakt?

Heb je bij je woningcorporatie een verzoek om huurverlaging ingediend? Dan zijn we benieuwd hoe daarop is gereageerd.

Deel je huurverhaal door een mail te sturen naar kassa@bnnvara.nl onder vermelding van je naam, mailadres en telefoonnummer.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

xandyra
xandyra25 okt. 2019 - 13:57

Ik woon al jaren in hetzelfde huurhuis. Toen ik nog werkte vloog letterlijk de huur de lucht in, terwijl ik heus geen topsalaris verdiende (alleenwonend). Inmiddels ben ik volledig arbeidsongeschikt, en al gaat de huur wat trager omhoog....hij stijgt nog steeds. En ook hier geen onderhoud, ja buiten aan de verlichting en buitendeur en dan lijkt het nog wat, maar in de woningen is er sinds 15 jaar niks gedaan (woon er 17 jaar). Uiteraard val ik in die groep die net boven de toeslagengrens zit, dus val overal buiten. Het wordt letterlijk je onmogelijk gemaakt om nog normaal te leven, warm eten 2x per week en verder vooral brood. En als ik om mij heen kijk zie ik alleen de nieuwkomers met volle tassen slepen. Ik kan dan in elk geval niet meer.....

anitap
anitap23 okt. 2019 - 14:51

Elke woning bij de woningcorporatie Vestia is hier in de gemeente Bergeijk te duur, want er vind ook geen onderhoud plaats. Enkel wat kleine dingetjes, maar een cv-installatie van Agpo (ja, de brandgevaarlijke) wordt nog niet vervangen. Duurzaamheid nergens voor nodig, want het is toch normaal dat het in de zomer binnen net zo warm als binnen en in de winter krijg je het niet warm en waaien kaarsjes op de tafel uit

honda98
honda9823 okt. 2019 - 14:07

de huren zijn ook veelste hoog ter wijl een woning corporatie 1500 euro perjaar aan een huurder verdient.en het inschrijf belijd is ook een melk koetje. wan mensen die geen woning zoeken moeten toch inshrijf geld betalen voor een huis wat ze niet zoeken.een vreemde gang van zaken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!