Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Frisdrankconflict AH en Vrumona kan nog weken duren

22-06-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
284933.jpg
Met de echte zomer voor de deur zijn de frisdrankmerken Crystal Clear, Royal Club, Sisi, 7UP, Pepsi en Sourcy nog steeds niet welkom in het schap bij Albert Heijn. Dat heeft een woordvoerder van producent Vrumona maandag gezegd en een woordvoerster van Albert Heijn bevestigde dat.
,,We vinden het vervelend dat onze producten niet te verkrijgen zijn bij Albert Heijn'', zei de woordvoerder van Heineken-dochter Vrumona. De frisdrankproducent en het supermarktconcern hebben sinds medio mei een zakelijk conflict; Albert Heijn gaf eerder aan dat het te maken heeft met de inkoopprijzen.
Volgens de woordvoerster van Albert Heijn kan het nog wel even duren voordat er een oplossing is. ,,Het ziet er niet naar uit dat dat binnen enkele weken gebeurt.'' De partijen praten wel weer met elkaar.
Albert Heijn zegt geen vragen van klanten te krijgen over flessen, blikjes of pakjes fris die er niet zijn. ,,We hebben veel alternatieven en van Pepsi en 7UP verkopen we nog wel de literflessen.'' Dat Albert Heijn veel alternatieven heeft, wil volgens de woordvoerster niet zeggen dat het supermarktconcern tevreden is met de huidige situatie.
Bron: ANP

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!