Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Eerste files richting kust

18-08-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
90.jpg
Wie met de auto naar het strand gaat, kan zaterdagochtend vroeg al rekenen op langzaam rijden en stilstaan. Rond 9.00 uur ontstonden de eerste files, die nog relatief kort zijn. Druk is het al op de lokale wegen naar bijvoorbeeld Hoek van Holland, Kijkduin en Noordwijk. De ANWB verwacht dat de drukte tussen 10.00 en 11.00 uur echt losbarst.
De NS rijdt dit weekend met langere treinen richting Hoek van Holland en Zandvoort. De reddingsbrigade zet extra mensen in langs de kust, bij binnenwateren en bij recreatiegebieden. Weeronline verwacht zaterdag temperaturen van 30 tot 33 graden. Aan de kust kan het net wat minder heet worden. Het koelt zaterdagavond maar langzaam af, waarbij het in de grote steden ´s nachts tegen de 20 graden blijft. Zondag kan het in het zuidoosten van het land lokaal 34 graden worden. Aan de kust loopt de temperatuur op tot 30 graden.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!