Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Johan Vollenbroek: ‘Boeren hebben een punt, Schiphol moet ook halveren’

Luchthaven heeft geen natuurvergunning... ‘Reizigers vertrekken nu van een illegaal opererend Schiphol’
Joop

Zwart en blauw

  •  
06-03-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
black___blue_300.jpg
De jurk die vorige week het internet domineerde is terug
Vorige week leek het of iedereen op het internet mee discussieerde over de vraag of de inmiddels beruchte jurk blauw-zwart, dan wel goud met wit was. Handige reclamemakers in Zuid-Afrika hebben nu van die hype gebruik gemaakt om een belangrijk thema aan te kaarten.
black___blue_620
In een campagne van het Leger des heils die aandacht wil vragen voor vrouwenmishandeling is een mishandelde vrouw te zien die de jurk draagt. Het bijschrift luidt: waarom is het zo moeilijk om zwart en blauw te zien?

Meer over:

kijk nou, nieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

MarjoleinS2
MarjoleinS26 mrt. 2015 - 20:10

Praat me niet van Het Leger des Heils :-(((( !!! Een héél foute instelling die misbruik maakt van PGB's. Voor hen betekent iedere cliënt inkomstenderving, terwijl ze zich voordoen als charismatische organisatie uit naaste liefde voor de medemens. Van iedere Euro die binnenkomt wordt elk dubbeltje tien keer omgedraaid voor het wordt uitgegeven ten faveure van het leger zelf, en ten koste van de cliënten en de medewerkers!! Een vrouw die wordt mishandeld wordt niet op de been geholpen en begeleid naar een zelfstandig bestaan, maar door psychiaters binnen het Leger gediagnostiseerd als psychiatrisch patiënt voor de rest van haar leven; Bingo!!

adriek
adriek6 mrt. 2015 - 20:10

Ofwel waarom staan het internet en de wereld daarbuiten voortdurend bol van de trivialiteiten en worden de echte problemen veelal genegeerd?

2 Reacties
Armagaddon
Armagaddon6 mrt. 2015 - 20:10

>> >Hmm....ik zou zeggen waarom zo zwart kijken , als je ook het wit van de menselijke fantasierijke speelsheid van de mens zou kunnen zien ondanks dat nieuwe echte problemen altijd opnieuw komen en nog altijd genegeerd zullen worden....??......smile...

pietdeg2
pietdeg26 mrt. 2015 - 20:10

"waarom staan het internet en de wereld daarbuiten voortdurend bol van de trivialiteiten" Interessante invalshoek: vrouwenmishandeling als trivialiteit.