Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Remkes: boerencrisis reikt veel verder dan stikstof

Bemiddelaar noemt eerste overleg zonder protestboeren "buitengewoon constructief"
Joop

Zo mooi kan een besneeuwd Nederland zijn

  •  
13-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2017-02-13 om 11.31.45
Het afgelopen weekend was een groot deel van Nederland bedekt onder een dikke laag sneeuw. Wiebe de Jager stuurde zijn drone erop uit en maakte deze winterse opnamen van Meijendel, ter hoogte van de Wassenaarse Slag. Het leverde prachtige beelden op van een waar winterwonderland.

Meer over:

kijk nou, winter, nederland,

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

DanielleDefoe
DanielleDefoe13 feb. 2017 - 12:15

Alles is mooier als er sneeuw op ligt. Voor een mooi sneeuwlandschap heb je geen drone nodig.

3 Reacties
Django3
Django313 feb. 2017 - 13:35

Inderdaad, nog buiten het feit dat het bloedirritant is als je daar lekker voor je rust rondloopt en er zweeft zo'n brommende drone boven je. Volgens mij is het ook verboden en -vooral- het aantal 'stiltegebieden' in Nederland is de laatste jaren schrikbarend teruggelopen. Zelfs in grote Natuurparken is stilte een zeldzaamheid geworden. En dan worden er ook nog steeds meer dronejockey's actief, met name bij / in natuurgebieden 'want het is zo mooi van uit de lucht'. Altijd maar 24/7 geluid om je heen, no escape; om letterlijk gek van te worden.

Jansen & Jansen
Jansen & Jansen13 feb. 2017 - 19:47

[Volgens mij is het ook verboden...] Als het daar verboden is dan is dat uitsluitend omdat het het stiltegebied voor de Oranjes is, ander diersoorten doen er niet toe.

DanielleDefoe
DanielleDefoe13 feb. 2017 - 20:43

Inderdaad. Alleen in de verste uithoeken op de waddeneilanden heb je geen last van verkeerslawaai. Verder valt er niet aan te ontkomen. Teveel Nederlanders, te veel auto's. Dan ook nog dit soort aso's die voor de lol herrie maken.