Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Youp gaat studenten opvoeden: 'Hoe word ik geen kantoorlul'

  •  
08-09-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
104 keer bekeken
  •  
Youp_300.jpg
Lievelingscabaretier onder studenten belooft wijze levenslessen over te dragen in gastcolleges
Professor, dat was hij nog niet en zal hij dolgraag eens willen zijn. In het ntr programma College Tour beloofde cabaretier Youp van ‘t Hek volgend jaar een gastcollege tour te houden langs universiteiten. De vraag kwam uit de zaal van een student die ervoor waakt om een ‘kantoorlul’ te worden. Om die reden zou hij graag eens een college van professor Youp bijwonen over zijn wijze levensfilosofie.
Youp stelde echter alleen één voorwaarde: “Dan moet het wel een conference worden, want er moet wel gelachen worden.” De cabaretière staat er bekend om zich te bekommeren om studenten. Hij riep ze op een ‘gezonde schijt aan de wereld te hebben’.
In de kroeg hoor ik jongens van jullie leeftijd wel eens praten over hoe belangrijk het is om je bij de ABN Amro in te likken. Jongens, dat is niet waar het om gaat. Ga een jaar naar Thailand of iets. Ga in ieder geval zo laat mogelijk waar dan ook werken. Besta en leef, doe!
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.