Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

GroenLinks-leden mogen stemmen over fusie met PvdA in Eerste Kamer

Ledenreferendum over verdere linkse samenwerking
Joop

Waarom Van Marwijk blijft

  •  
25-06-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
RTEmagicC_JochemCoenen_bondscoach.jpg.jpg
Cartoon

Meer over:

cartoon, kijk nou

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

Klungel2
Klungel225 jun. 2012 - 15:30

Jammer dat Bert nu de eerste is, die eruit vliegt als gevolg van een stel egoisten, die niet naar hem wilden luisteren... Hopelijk trekt de volgende bondscoach de goede conclusie: geen spelers meer in het nationale elftal die spelen bij een niet-Nederlandse club. Met spelers uit de landelijke competitie heb je een team wat elkaar door en door kent en die nog gemotiveerd zijn om zichzelf in de kijker te spelen. Als ze ná een groot toernooi dan een transfer aangeboden krijgen, zullen ze hun plaats in het Nationale elftal moeten opgeven. Met deze constructie heb je een team dat zich nog wil bewijzen en dat is wat de KNVB nodig heeft...

[verwijderd]
[verwijderd]25 jun. 2012 - 15:30

Op zich sterke cartoon, maar belediging voor echte en wereldberoemde Hollandse totaalvoetbal. PS Van Marwijk moet weg, want die heeft gruwelijk gefaald. Graag coach, bv. Co Adriaanse, die opereert vanuit onze eigen sterke voetbalcultuur.

1 Reactie
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods25 jun. 2012 - 15:30

"echte en wereldberoemde Hollandse totaalvoetbal (...) onze eigen sterke voetbalcultuur" >> is een illusie. Nederland heeft op het WK alleen maar de finale gehaald door briljante persoonlijke momenten: bal in één keer over driekwart van het veld en meteen afgemaakt, kopbal door iemand die daarvoor nog nooit gekopt had, etc. Er is nauwelijks een doelpunt gescoord door uitgespeelde kansen via gedegen opbouw. Die trend heeft zich doorgezet op het EK, zij het dat nu de briljante persoonlijke momenten ontbraken. En dan ga je de bietenbrug op.