Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Wat ons in een wurggreep houdt

Francisco van Jole over het verband tussen de energiecrisis en de debatcultuur in de Tweede Kamer
Joop

Twitter tegen Trump

  •  
29-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Twitter-Trump(David-Goliath)+

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (8)

Eric Minnens
Eric Minnens30 mei 2020 - 3:50

Tweet van de dag: "Dan is nu de vraag: wie wordt de volgende burgemeester van Utrecht?" (Lamyae Aharouay) Peanuts. De vraag is: Wie wordt de volgende president van de VS?

3 Reacties
DanielleDefoe
DanielleDefoe30 mei 2020 - 10:13

en wie is de running-mate?

Eric Minnens
Eric Minnens30 mei 2020 - 11:08

@Danielle Jack Dorsey?

DanielleDefoe
DanielleDefoe30 mei 2020 - 18:53

Dat zou je kunnen gaan denken.

Loebkesman
Loebkesman29 mei 2020 - 20:04

De cartoonist had Joe Biden erbij kunnen tekenen die Trump aanmoedigt en steunt. “ The idea that it’s a tech company is that Section 230 should be revoked, immediately should be revoked, number one. For Zuckerberg and other platforms.” “ It should be revoked because it is not merely an internet company. It is propagating falsehoods they know to be false, and we should be setting standards not unlike the Europeans are doing relative to privacy.” Bron: https://www.nytimes.com/interactive/2020/01/17/opinion/joe-biden-nytimes-interview.html?smid=nytcore-ios-share

3 Reacties
Crunchy Frog
Crunchy Frog30 mei 2020 - 12:35

@Loebke Biden wil de situatie aanpakken waarin een internetplatform hatelijke leugens ongestraft kan doorgeven. Trump wil een internetplatform aanpakken dat zijn hatelijke leugens juist niet ongefilterd wil doorgeven. En jij vindt dat Biden daarmee steun geeft aan Trump. ???? Ja-maar-hullies zijn een favoriet van Trumpetters, vooral die van de heel zwakke appels-en-peren soort, maar als je twee volkomen tegengestelden aan elkaar gelijk probeert te stellen, dan zit je echt vreselijk om inhoudelijke argumenten verlegen.

Loebkesman
Loebkesman30 mei 2020 - 18:24

Ikzelf Jazeker heb ik op de datum gelet. Ik blijf bij mijn standpunt. “Twitter als propagandamachine voor Trump door passief te blijven?” Serieus? Frog Het democratische kamp vindt dat het republikeinse kamp liegt en andersom. Doel is hetzelfde. Jullie weten natuurlijk ook wel dat Twitter een open riool is waar de meeste vreselijke dingen worden geroepen. Twitter is erg selectief met bannen. Terroristen, xenofoben, racisten, anti-racisten roepen de meest vreselijke dingen en worden niet gecensureerd. Dus alsjeblieft Frog en Ikzelf. Maak mij niet uit voor Trumpetteer. Het is hier Twitter niet. ????

Crunchy Frog
Crunchy Frog31 mei 2020 - 10:56

@Loebke Wat ik constateerde was dat Trumpetters, ofwel mensen die hetzij de lof van Donnie zingen of zich bij inhoudelijke kritiek op hem blijkbaar steeds geroepen voelen om de verdediging op zich te nemen (en of het nu overtuigde aanhangers zijn of useful idiots weet ik niet en het zal me ook eerlijk gezegd worst zijn), dat die mensen niets inhoudelijks meer te melden hebben, en zich beperken tot het bagatelliseren van zijn daden met allerlei volkomen scheefgetrokken en irrelevante ja-maar-hullie vergelijkingen. Wat ik ook constateerde is dat jouw poging om Trumps machtsmisbruik voor persoonlijk doel te bagatelliseren door een totaal tegengestelde opmerking van Biden erbij te halen wel een opmerkelijk dieptepunt in dit soort scheeftrekken is. Dan kun je het laten bij de aandacht afleiden met vermoeide dooddoeners, discussies over een ander onderwerp, of tone-trolling over mijn woordkeuze. Of je kunt inhoudelijk reageren over het punt van mijn post, namelijk het overduidelijke verschil tussen het gedrag van Trump en de opmerking van Biden die jij ten onrechte aan elkaar gelijk probeert te stellen. Welke wordt het, Loebke?