Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Hypotheekrenteaftrek, episode 517

  •  
13-12-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
ANP-hypotheek300_04.jpg
Debat over hypotheekrenteaftrek laait weer op... Plan voor beperking ligt klaar... Wilders twittert in hoofdletters dat hij fel tegen het gemorrel aan de aftrek is
De nieuwe zoektocht naar bezuinigingsmogelijkheden brengt het einde van de hypotheekrenteaftrek dichterbij. Dat meldt het AD vandaag. In ieder geval de aftrekmogelijkheden voor aflossingsvrije hypotheken zouden flink beperkt worden. Wilders laat in de Telegraaf weten dat de PVV geen gemorrel aan aftrek accepteert.
Binnen de VVD was het beperken van de aftrek voor huizenbezitters lang onbespreekbaar. Maar dat idee lijkt te veranderen. Steeds meer VVD-prominenten laten weten dat de huidige hypotheekrenteaftrek niet houdbaar is. Zo vertelde Ed Nijpels in het programma Eva Jinek op Zondag dat het inperken van de hypotheekrenteaftrek ook binnen de VVD bespreekbaar moet worden.
Het kabinet moet waarschijnlijk op zoek naar extra mogelijkheden om te bezuinigen. Minister Jan Kees de Jager van Financiën denkt echter dat met de beperking van de hypotheekrenteaftrek niet direct veel geld binnen te halen valt.
Ondertussen laat Wilders op Twitter in hoofdletters weten HANDEN AF VAN HYPOTHEEKRENTEAFTREK!!!
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.