Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Rutte negeerde archiefwet en wiste jarenlang elke dag sms’jes

Landsadvocaat: toestel premier had ruimte voor slechts 20 berichten
Joop

&... De eerste kus

  •  
22-12-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
firstkiss_300_01.jpg
Breivik is gek ... Flip is eenzaam maar niet alleen ... Handen weigeren moet ... Wierook-liefhebbers in zak en as ... Nederlanders schrijven liefst negatieve recensies ... en somebody fucks with Frank de Grave
Ander nieuws van vandaag
– Nu het Amerikaanse leger het omstreden ‘don’t ask, don’t tell’-beleid heeft afgeschaft mogen dienende homo’s en lesbo’s voor het eerst openlijk voor hun liefde en begeerte uitkomen. Kwartiermeester Marissa Gaeta (23) mocht bij thuiskomst van de USS Oak Hill als eerste van boord om de zogeheten ‘first kiss’ te geven, aan haar op de kade wachtende vriendin en eveneens kwartiermeester Citlalic Snell (22). 
– Flip is een schildpad die werd aangetroffen op het strand van Scheveningen. Hij mag nu aansterken en wordt daarna uitgezet in de Golf van Mexico. Tot die tijd is hij live te zien via een webcam.
– De Noorse extreemrechtse terrorist Breivik is gek, weten nu ook de deskundigen.
– Handen weigeren mag. Want behalve ‘de vijf’ geef je de ander ook nog kans op allerlei ziekten, aldus een pleidooi in De Telegraaf.
– Nu bolletjesslikken niet meer goed werkt, stappen drugssmokkelaars over op grovere middelen: cocaïne operatief verstopt in borsten en billen. Dat wordt extra fouilleren.
– In Frankrijk is het voortaan verboden om de genocide op Armeniërs te ontkennen, heeft de Assemblée Nationale (Tweede Kamer) besloten.
– Alarmbel voor zwevers en dromers: de productie van wierook is in gevaar. De Ethiopische bossen waar het spul vandaan komt dreigen te verdwijnen.
– Het is nooit goed of het deugt niet: Nederlanders schrijven op internet vaker negatieve recensies dan andere volken. Misschien dat we daarom minder dan in andere landen vertrouwen hebben in dergelijke recensies.
– Dit kregen we net in de mail. Somebody fucks with Frank de Grave .
RTEmagicC_rmo_300.jpg
Het beste nieuws, de scherpste opinies vind je op Joop zegt strfckr@geen_mail.nl: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

Bernie2
Bernie222 dec. 2011 - 13:42

Wat tof die 'homecoming kiss'. Wel benieuwd naar wat presidentskandidaat Gingrich hier in het openbaar van zegt. Als absoluut homohater kan hij niet anders dan 's lands parel en trots bij deze de grond in boren. En da's nu net weer niet zo handig voor zijn toch al dramatische peilingen. En zijn mededingers naar de hoofdprijs haten homo's al net zo erg. Jammer dat Oak Hill juist nu thuis moest komen...

Dehnus
Dehnus22 dec. 2011 - 13:42

Ok, ik ben hier helemaal voor hoor, maar dat de NAVY weer als eerste dit moet laten zien ;). Die hebben in de VS hun naam al niet mee als het op homograppen aankomt heheh ;). Nah, Verder heel leuk, en hoop dat ze samen heel gelukkig worden :).

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa22 dec. 2011 - 13:42

Eigenlijk zoenen de dames onderling lekkerder dan man en vrouw en dat wist ik al een tijdje. De smoel van de man past niet bij de mondje van de vrouw! Maar eerlijk, de homo''s mogen van mij alles doen behalve zoenen, want die kunnen het niet en het is ook geen gezicht. Hou je smoel Mostafa! Hoezo?

[verwijderd]
[verwijderd]22 dec. 2011 - 13:42

"In Frankrijk is het voortaan verboden om de genocide op Armeniërs te ontkennen, heeft de Assemblée Nationale (Tweede Kamer) besloten." Wie nog durft te beweren dat de islam geen achtelijke religie is heeft zelf een paar niet goed samenwerkende hersencellen. Ben wel nieuwsgierig hoe alle Joop'ers dit weer recht gaan breien...

1 Reactie
MichelReiziger
MichelReiziger22 dec. 2011 - 13:42

Al, het recht op 'achterlijk' zijn heeft iedereen, dat geldt voor een pvv'er maar ook voor een katholiek, of een Ateist, en ja ook een moslim. Vrijheid blijheid...als je de historie van Frankrijk tot Armenie een beetje kent, snap je de beweeg redenen erachter. Vergelijkbaar, als dat je in Nederland de genocide op Joden niet mag ontkennen.