Joop

Biografie Nina Brink blijft in de handel

  •  
19-03-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
nina-brink-cover-300px.jpg
Zakenvrouw verliest kort geding over rectificatie
Journalist Eric Smit hoeft zijn biografie Nina over zakenvrouw Nina Brink niet te rectificeren. De rechtbank in Amsterdam wees vrijdag alle vorderingen van Brink van de hand.
Dit liet de advocaat van Smit en uitgeverij Prometheus weten, aldus De Pers.
Brink heeft al langer een bodemprocedure lopen tegen het boek. Darmee lukte het haar niet om de publicatie tegen te houden. Een week geleden eiste zij in een kort geding rectificatie.
Brink bracht tien jaar geleden het bedrijf World Online naar de beurs. De beursgang liep op een flop uit, waardoor tienduizenden beleggers gedupeerd werden.
Lees ook : Biografie Nina Brink stiekem in de verkoop

Meer over:

nieuws, media,

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (6)

Klaas2
Klaas219 mrt. 2010 - 11:51

Ik denk dat ze aandelen in het boek heeft.

GeorgeBeltram
GeorgeBeltram19 mrt. 2010 - 11:51

Het feit dat ze de boel belazerd heeft met World Online wil nog niet zeggen dat ze geen aanspraak meer mag proberen te maken op de bescherming die de wet haar in bepaalde situaties geeft. Belachelijk hoe middeleeuws sommige mensen hier denken.

[verwijderd]
[verwijderd]19 mrt. 2010 - 11:51

Terecht. Er zijn op deze aardbol niet veel mensen die de boel, en héél véél mensen zo gigantisch besodemieterd hebben als Nina Brink. Het is eignelijk een grof schandaal dat die troela nog in het nieuws komt.

1 Reactie
JoopSchouten
JoopSchouten19 mrt. 2010 - 11:51

Precies. Je krijgt 'Vijf tomaatjes' opgespeld.

RuudSchmeitz
RuudSchmeitz19 mrt. 2010 - 11:51

Voor wat ze met World Online geflikt heeft dient ze nog steeds gestraft te worden. Ik zou zeggen met pek en veren besmeuren deze dame, en haar daarna, samen met die andere malloot Scheringa, door het hele land jagen !

1 Reactie
RuudSchmeitz
RuudSchmeitz19 mrt. 2010 - 11:51

En dan te denken dat diezelfde dame, Rita Verdonk steunt. Het gouden duo 'oplichting' en 'volksverlakkerij' ! Nou ja, gouden duo ? Bij de laatste peiling: 1 zetel. Na afronding. Naar boven. Tja ....