Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Apenpokken nu ook in Nederland opgedoken

RIVM verwacht snel meer gevallen van mysterieuze ziekte
Joop

Alles beter dan Romney, dus please kies Santorum

  •  
14-01-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ANP-17489094.jpg
Conservatieve republikeinen scharen zich na lang beraad achter Santorum... Romney niet genoeg tegen homo-huwelijk en abortus...
Meer dan 150 conservatieve leiders en politiek activisten hebben zich achter de kandidatuur van de Republikeinse presidentskandidaat Rick Santorum geschaard.
AD: Laatste poging stoppen Romney: Conservatieve leiders scharen zich achter Santorum
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

wereld, nieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (14)

sociaaltje
sociaaltje14 jan. 2012 - 18:54

Een pot nat......

ANRandy
ANRandy14 jan. 2012 - 18:54

Ellende moet primair door betrokkenen zelf bestreden worden, of anders moeten ze door voldoende ellende bereid raken er iets aan te willen doen om voor collectief aangeboden hulp in aanmerking te komen. Je ziet ik ben als libertair niet volledig tegen collectiviteit. Dat is Ron Paul ook niet.

msj_meijerink
msj_meijerink14 jan. 2012 - 18:54

Late nze dan voor de minst slechte gaan, en dat is volgens mij nog steeds Romney. Maar die moet dan wel op 6 november van Obama (nog minder slechte keuze) verliezen.

Bernie2
Bernie214 jan. 2012 - 18:54

Laat de meest conservatieve, fundamentalistische gnoom het asjeblieft worden zodat de wereld nog even kan meegenieten van het christelijke zwartekousenmoeras waarin een deel van de VS diep is weggezakt. Ik wil die plastic dominees heel graag even zien spartelen. Dan wordt het voor Obama straks ook wat gemakkelijker om zijn 250 miloen dollar (..) campagnegeld te besteden en zijn tweede termijn op zijn sloffen binnen te halen. Wát een triest circus eigenlijk...

JoopSchouten
JoopSchouten14 jan. 2012 - 18:54

Doet me denken aan een joop.nl-tekst: 'Rechtse vleugel niet eens met 'linkse koers'... Afsplitsing dreigt.' 'Kat in het bakkie' voor Obama.

ockham
ockham14 jan. 2012 - 18:54

We hebben kennelijk nog steeds niet door dat het niets uitmaakt wie VS president is. De president die iets wilde, Kennedy, hij probeerde echt te voorkomen dat nog meer landen kernwapens kregen, werd vermoord. De moord is nooit opgehelderd, behalve dat het onmogelijk was dat Oswald de enige was die op Kennedy schoot. Toen Clinton werd gevraagd opheldering te geven over UFO's schijnt hij gezegd te hebben 'dan schieten ze me dood'.

vanessa2
vanessa214 jan. 2012 - 18:54

Je mag het interpreteren zoals je wil. De manier waarop ik het doe is dat de keuzemogelijkheden aangeven dat het oude WASP-principe in een flinke identiteitscrisis verkeert: je kunt nu kiezen uit de 'zwarte' Obama, de Mormoonse Romney en de katholieke Santorum. Meer dan opvallend.

ANRandy
ANRandy14 jan. 2012 - 18:54

Ron Paul!!!!!

1 Reactie
Fransss en Vrij
Fransss en Vrij14 jan. 2012 - 18:54

Ron Paul is een keiharde liberaal waarvoor ik nog wel respect kan hebben. Zo is hij voor legalisering van abortus en het stoppen van de war on drugs. Maar hij is ook grondlegger van de tea-party. Rick Santorum gelooft in intelligent design en dat homoseksualiteit ondermijnend is voor het "gezonde stabiel, gezin" en voor de maatschappij als geheel. Mitt Romney is een Mormoon. Dat bij elkaar geraapte geloof propageert o.a. dat de Indianen afstammelingen van Israël zijn (onwaar, genetisch bewezen) en dat "Afrikanen nakomelingen zijn van Kaïn die zijn broer Abel doodsloeg. Zij zijn door God vervloekt en worden daarom als inferieur wezen te boek gesteld". Dat standpunt is dacht ik 30 jaar geleden verlaten om hun geloof in Afrika te kunnen uitbreiden, maar toen was Romney wel een volwassen lid van die kerk. Romney heeft een universele ziektenkostenverzekering in zijn staat gerealiseerd, maar verklaart nu dat dat niet goed is voor de U.S.A. als geheel. ???? Kortom; als een van die drie president wordt kun je nog een hoop ellende verwachten...

[verwijderd]
[verwijderd]14 jan. 2012 - 18:54

Laat ze elkaar maar fijn de tent uitvechten. Dan wordt het kat in het bakkie voor Obama.

2 Reacties
Waterbeer
Waterbeer14 jan. 2012 - 18:54

Klinkt alsof je dat een fijn vooruitzicht vindt. Die man is gewoon Bush.2 Fidel Castro had een mooi idee voor de nieuwe president van de VS : http://www.rawstory.com/rs/2012/01/09/fidel-castro-robot-better-than-obama-or-republicans/

Waterbeer
Waterbeer14 jan. 2012 - 18:54

http://www.nu.nl/buitenland/2247070/protestbrief-misdaden-obama.html

msj_meijerink
msj_meijerink14 jan. 2012 - 18:54

Want me nog steeds zo vredselijk frappeert is gelegen in het dat de Amerikanen iedereen de maat nemen als het niet in hun plaatje past, maar je mag niets zeggen over hun streven naar een christelijke theocratie.

1 Reactie
ockham
ockham14 jan. 2012 - 18:54

Amerikanen worden gebrainwashed dat de VS het lichtend voorbeeld is voor de wereld. Het is, ik vrees, de meeste Amerikanen niet onder de pet te praten dat zij, een zeven porcent van de wereldbevolking, een veertig procent van grondstoffen van deze wereld verbruiken. Evenmin willen ze inzien dat de rijkdom van de VS voor een belangrijk deel verspild wordt aan het grootste militaire apparaat dat de wereld ooit gekend heeft sinds, verhoudingsgewijs, het Romeinse rijk.