Joop

Afghanistanmissie voor het kind

  •  
29-01-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
RTEmagicC_Bis.jpg.jpg
Cartoon over Gerd Leers in hoger beroep

Meer over:

cartoon, politiek,

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (8)

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa29 jan. 2011 - 8:16

De gedoogde Wilders en de Haagse ministeriaal wondjes.

mees.
mees.29 jan. 2011 - 8:16

Ja....het slaat als een boomerang (in de vorm van de PVV vogel) op je terug (ze pikken je gewoon de ogen uit de kas als je niet oppast)... Perfekte cartoon weer

a.doorgeest
a.doorgeest29 jan. 2011 - 8:16

Briljante prent - keigoed.

[verwijderd]
[verwijderd]29 jan. 2011 - 8:16

Een meisje wat blij is weer te kunnen gaan naar het land waar ze vandaan komt, en PVV-drones die de boel daar veilig houden. Ondertussen moet Minister Leers de verwarde oppositie in het gareel houden.

2 Reacties
Jansen & Jansen
Jansen & Jansen29 jan. 2011 - 8:16

"Een meisje wat...?" Dat kun je niet menen, dat is té beledigend.

Joeri2
Joeri229 jan. 2011 - 8:16

" PVV-drones die de boel daar veilig houden. " Nee hoor, je zit weer niet op te letten. De pvv wil niets met het veilig maken van afghanistan te maken hebben. Je kunt er dan ook rustig vanuit gaan dat het meisje bij aankomst in afghanistan vermoord wordt. Maar als goed christen is dat natuurlijk geen ramp, die kunnen altijd met 3 wees gegroetjes hun bloedhanden verschonen.

[verwijderd]
[verwijderd]29 jan. 2011 - 8:16

Nog even volhouden minister en de rechter zal u een mooi precedent geven om Sahar en familie hier te houden. Al wat die PVV meeuwen doen is een paar flatsen laten vallen, niets van aantrekken...

1 Reactie
ErnsTT2
ErnsTT229 jan. 2011 - 8:16

Dream on, kijk even naar de recent gepaseerde ministriele regelingen, de PVV is gewoon een soort schijnbeweging van de harde (bolkenstein) kern van de VVD Fietelijk is het niks anders dan hetzefde de rijken plukken de armen kaal als onder Wiegel van Agt en Lubbers, want nu gaan ook de Tabaks accijns omhoog om de ongebreidelde spilzucht van rechtse rijkenluiskindjes te financieren... Alle belasting tarieven worden stuk voor stuk opgekrikt ... Daarna gaat de rente voet omhoog, en duiken we een inflatie rolercoster in, als er niet heel snel door de laatste wijzen in de Kamer die wel tegen dit grootgraaien in durven te gaan opstaan. Ik hoop maar dat de PvdA het lef heeft om op te treden, inplaats van zetelrekenen toe te passen.