Sfeerfoto van Jaaroverzicht
Jaaroverzicht

Het jaaroverzicht van BNNVARA

Dit zijn de programma's waarmee omroep BNNVARA zaken in beweging bracht!
Jaaroverzicht

Ledenpreviews

16 dec 2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
187 keer bekeken
  •  
Unknown 13.17.33

In 2019 organiseerden we verschillende evenementen waarbij BNNVARA-leden een exclusieve preview kregen van onze programma’s. Na de preview werd er vaak nagepraat met de makers. We vinden het belangrijk om onze leden en publiek te betrekken bij wat we maken. Door het gesprek aan te gaan over onze programma’s maken we onderwerpen bespreekbaar. Zo zetten we met elkaar iets in beweging. Meer dan tweeduizend leden bezochten één van de events. Hieronder een kort overzicht.

BNNVARA op filmfestivals

Roze Filmdagen

ROZE-FILMDAGEN-SCREEN[1]

Sinds 2019 is BNNVARA mediapartner van de Roze Filmdagen: het Amsterdamse LHBTQ-filmfestival. Samen met de organisatie zetten wij ons in voor vrijheid en sociale acceptatie van iedereen. Met programma’s als Anne+, FC Gay, Geslacht en Spuiten en Slikken proberen wij de omarming van de gehele LHBTQ-gemeenschap te bevorderen.

Het Beste van BNNVARA op het NFF

nff-professionals-adv-def-004

Tijdens het Nederlands Film Festival kregen leden een preview van de nieuwste BNNVARA- (co)producties. De dag werd gepresenteerd door Chris Zegers.

Movies that Matter: Stad van twee Lentes en De waarheid over mijn vader

BNNVARA is mediapartner van Movies that Matter: filmfestival met films en docu’s over mensenrechten in Den Haag. Dit jaar gingen de docu’s ‘De waarheid over mijn vader’ en ‘Stad van twee lentes’ in première op het festival.

PREVIEWS

The World of Thinking

Documentaire waarin vijf briljante, internationale wetenschappers ons meenemen in hun zoektocht naar een revolutionaire doorbraak. De film ging in premiere op het NFF in Utrecht. 

Wad

Nooit eerder vertoonde beelden van de Wadden van natuurfilmer Ruben Smit. De preview was te zien in de VUE in Hilversum.

In Naam van het Volk

Erik Dijkstra onderzocht de populariteit van zes Zuid-Amerikaanse leiders. De preview was te zien in Filmhuis Oosterbeek.

Planeet Nigeria

Ikenna Azuike, comedian en Youtuber, ging op ontdekkingsreis door zijn geboorteland Nigeria. De preview was te zien in FC Hyena in Amsterdam.

Hotel Athene

Is de crisis daar nu ook echt over, zoals we hier in het nieuws konden horen? Ingeborg Beugel woont en werkt al jaren in het land en gaat op een ontdekkingstocht door Griekenland. De preview was te zien in het Parool Theater in Amsterdam.

Meer over:

uitgelicht

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA