NPO
Sfeerfoto van De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.
De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door hele uitzending - 16-4-2013

16 apr 2013

- De 117e editie van de prestigieuze 'Boston Marathon' is maandag uitgelopen op een drama. Door twee bommen vlak bij de finishlijn kwamen er zeker drie mensen om het leven. Twan Huys is te gast om het met ons over dit onderwerp te hebben.

- Kunstcollege Joost Zwagerman: Het kunstwerk Interieur van jonge vrouw op de rug gezien van Vilhelm Hammershi is momenteel te zien in het de tentoonstelling Nordic Art in het Groningermuseum. Wat is er zo bijzonder aan dit schilderij? En wat is de reden achter het afbeelden van mensen vanaf de rug?

- Het Prinses Christina Concours wordt al 45 jaar georganiseerd en heeft bekende musici voortgebracht als Wibi Soerjadi, Liza Ferschtman en Lavinia Meijer. Aan tafel de acht finalisten: Hawijch, Yang Yang, Florian, Astrid,  Laetitia, Ramon, Jorian en Ellen.


Nico Dijkshoorn dicht, muziek is er van Soul Sister Dance Revolution, tafeldame is Claudia de Breij.